• 1403/01/21
  • - تعداد بازدید: 13
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

انجام ٧٢١مورد دیالیز در قالب طرح سلامت نوروزی در شهرستان کاشمر

 رییس بیمارستان شهید مدرس (ره) و جانشین ستاد نوروزی حوزه بهداشت و درمان شهرستان کاشمر از انجام ٧٢١مورد خدمت به بیماران دیالیزی در ایام نوروز در شهرستان کاشمر خبر داد.


دکتر سیدمحمد هاشمی در گفتگو با وب دا گفت: در نوروز ١۴۰٣ بخش دیالیز بیمارستان شهید مدرس(ره) کاشمر و مرکز دیالیز بخش خصوصی سوم شعبان شهرستان فعال  بوده است و تعداد  ٧٢١ مورد خدمات دیالیزی توسط بخش دولتی در بیمارستان شهید مدرس(ره) و بخش خصوصی سوم شعبان شهرستان کاشمر ارائه شد که از این تعداد ۴٣ مورد مربوط به١۴نفر از میهمانان نوروزی بوده است.


 وی با بیان اینکه در این مدت 3 بیمار اورژانسی در 16 نوبت خدمات دیالیز دریافت کردند خاطر نشان کرد: تعداد۵٢۴مورد از خدمات ارائه شده در بخش دولتی  و ١۶٨مورد در بخش خصوصی انجام شده است.


وی افزود: شهرستان کاشمر دارای١۰٩ بیمار دیالیزی ثابت است که از این تعداد ٨۶بیمار ثابت در بیمارستان شهید مدرس(ره) و ٢٣بیمار در کلینیک سوم شعبان بخش خصوصی بصورت سه روز در هفته از خدمات دیالیز درکاشمر استفاده  می نمایند.


 


preview

  • گروه خبری : شبكه های بهداشت و درمان
  • کد خبری : 181619
کلیدواژه
مدیر سیستم
مؤلف

مدیر سیستم