• 1403/01/21
  • - تعداد بازدید: 12
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

ثبت بیش از دو هزار و 200 مورد بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهرستان کاشمر در ایام نوروز

معاون بهداشتی شهرستان کاشمر از انجام ٢٢۶٧مورد بازدید واحد بهداشت محیط و حرفه ای  از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و آشامیدنی، اماکن عمومی و رستوران ها در ایام نوروز در شهرستان کاشمر خبر داد.


دکتر مجتبی قائمی در گفتگو با وب دا گفت:   از ٢۵اسفند ماه لغایت١٣فروردین،١٣٢٣کیلوگرم مواد غذایی غیرقابل مصرف در کاشمر کشف و ضبط شده است.


معاون بهداشتی شهرستان کاشمر با اشاره به اینکه در این بازه زمانی تعداد ۵٩۰مورد کلرسنجی آب در ایستگاه‌های ثابت و سیار در ایام نوروز انجام شده است، افزود: به‌طور متوسط تعداد دو اکیپ بازرسی با دو نفر پرسنل در هر روز بازرسی‌ها را انجام داده‌اند.


دکترقائمی افزود: در طی اجرای برنامه تعداد ۴١مورد شکایت بهداشتی توسط گزارشات مردمی و شکایت ثبت شده در شماره ١٩۰ کشوری رسیدگی شده است.


رئیس مرکز بهداشت  کاشمرگفت:در ایام نوروز تعداد ١۰٢بازدید مشترک نیز نیز از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در سطح شهرستان انجام شده است.


preview

  • گروه خبری : شبكه های بهداشت و درمان
  • کد خبری : 181617
کلیدواژه
مدیر سیستم
مؤلف

مدیر سیستم