• 1403/01/29
  • - تعداد بازدید: 7
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

حل یکی از مشکلات بهداشت محیط شهری در بیمارستان شریعتی

271.jpg - 30.18 kbرئیس بیمارستان دکتر علی شریعتی از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: یکی از بزرگترین مشکلات محیط زیستی بیمارستان شریعتی با پیگیری های بعمل آمده در حال رفع شدن است. 


دکتر حسینعلی زاده در گفتگو با وب دا خاطر نشان کرد: عملیات احداث شبکه جمع آوری فاضلاب و تصفیه خانه بیمارستان دکتر علی شریعتی آغاز گردیده و به زودی به اتمام خواهد رسید.


 وی با بیان اینکه تصفیه و پالایش فاضلابهای بیمارستانی به جهت آلودگی میکروبی از اهمیت زیست محیطی بسیار بالایی برخوردار است تصریح کرد: به علت قدمت بالای بیمارستان  ،  این مرکز فاقد شبکه جمع آوری فاضلاب بوده و نگرانی و دغدغه بزرگی برای مجموعه به حساب می آمد . با پیگیریهای مکرر مجموعه مدیریت ، بیمارستان و مدیر فنی دانشگاه طی سالیان اخیر و همچنین حمایت رییس دانشگاه و سایر مسئولان، پس از رفع موانع و محدودیت های مالی و صدور مجوز از سوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد فاز اول این پروژه در روزهای پایانی اسفند ماه 1402 آغاز گردید و در حال انجام است .


  دکتر حسینعلی زاده بیان داشت: در این مرحله ، احداث شبکه جمع آوری فاضلاب و لوله گذاری و احداث منهول های مربوطه انجام میگردد و فاز دوم پروژه که شامل نصب پکینگ تصفیه فاضلاب است در صورت تامین منابع مالی در آینده آغاز خواهد شد.




 

  • گروه خبری : پزشکی
  • کد خبری : 177330
کلیدواژه
مدیر سیستم
مؤلف

مدیر سیستم