• 1405/08/02
  • - تعداد بازدید: 39
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

عملیات چهار ساعته اورژانس ۱۱۵ و هلال‌احمر برای نجات مصدوم سقوط از درخت در ارتفاعات فریزی

فریزی 2 آبان

 

تلاش مشترک نیروهای اورژانس پیش‌بیمارستانی ۱۱۵ و جمعیت هلال‌احمر برای دسترسی به مصدوم سقوط از درخت در ارتفاعات و مسیر صعب‌العبور باغات روستای فریزی شهرستان گلبهار، پس از حدود چهار ساعت عملیات امدادی، به انتقال مصدوم به بیمارستان طالقانی مشهد منجر شد.

به گزارش وب‌دا، در پی اعلام حادثه سقوط از درخت در ارتفاعات باغات روستای فریزی، تیم پایگاه دوم اورژانس پیش‌بیمارستانی شهرستان گلبهار به محل حادثه اعزام شد.

با توجه به صعب‌العبور بودن مسیر و دشواری دسترسی به مصدوم، با درخواست کمک از جمعیت هلال‌احمر و استفاده از تجهیزات تخصصی امداد و نجات کوهستان، عملیات دسترسی، امدادرسانی و انتقال مصدوم در دستور کار نیروهای عملیاتی قرار گرفت.

مصدوم این حادثه بر اثر سقوط از درخت دچار آسیب جدی و ترومای ستون فقرات شده بود که پس از حدود چهار ساعت تلاش مستمر نیروهای امدادی، به منطقه‌ای امن منتقل و برای ادامه روند درمان به بیمارستان طالقانی مشهد اعزام شد.

کارشناسان فوریت‌های پزشکی اورژانس ۱۱۵، آقایان اعتقادی و گلمکانی، در این مأموریت حضور داشتند.

این عملیات، بار دیگر اهمیت آمادگی تخصصی، دسترسی به تجهیزات مناسب و هماهنگی میان سازمان‌های امدادی را در مدیریت حوادث مناطق صعب‌العبور نشان داد؛ عواملی که نقش مهمی در دسترسی به‌موقع به مصدومان و انتقال ایمن آنان برای دریافت خدمات درمانی دارند.

ضمن قدردانی از تلاش‌های کارشناسان پایگاه دوم اورژانس ۱۱۵ گلبهار و نیروهای امدادی جمعیت هلال‌احمر در اجرای این عملیات دشوار، برای مصدوم این حادثه آرزوی سلامتی و بهبودی داریم.

  • گروه خبری : بهداشت و پیشگیری,گلبهار
  • کد خبری : 191988
کلیدواژه
مسئول  پایگاه خبری وبدا
مؤلف

مسئول پایگاه خبری وبدا

نظرات

0 تعداد نظرات

درج نظر