• 1395/07/14
  • - تعداد بازدید: 6
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اعلام عناوین روزهای هفته ملی کودکان در دانشگاه علوم پزشکی مشهد

مدیر سلامت خانواده، جمعیت و مدارس معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد، عناوین روزهای هفته ملی کودکان را اعلام کرد.


به گزارش وب دا، دکتر محمد احمدیان با بیان اینکه 15 الی 21 مهر ماه هفته ملی کودکان نام گذاری شده و شعار امسال این هفته «کودکان تشنه اند» تعیین شده است اظهار داشت: به همین منظور برنامه های مختلفی  با همکاری سایر بخش ها، در راستای شعار سال و اهمیت توجه به کودکان به عنوان تربیت کننده نسل فردا در مناطق زیر پوشش دانشگاه در دستور کار قرار گرفته است.


وی با تاکید بر اینکه روز جهانی کودک فرصت مناسبی برای ورود به جهان کودکان است اظهار داشت: کودکان، آسیب پذیرترین گروه در هر جامعه هستند لذا از هچ چیز آنان از جمله غذا، پوشاک و نیازهای دیگرشان نباید کاست.


دکتر محمد احمدیان با تاکید بر اینکه کودکان باید در فضایی سرشار از محبت و تفاهم بزرگ شوند افزود: کودکان اگر چه امروز کودک هستند و معصوم اما در آینده خودتربیت کننده نسلی جدید می شوند و این بر اهمیت توجه ویژه به این گروه سنی می افزاید.


خانواده و مهربانی در زندگی کودک امروز، باورهای دینی و مسئولیت اجتماعی در زندگی کودک امروز، میراث فرهنگی ودوستی با طبیعت در زندگی کودک امروز، امنیت و سلامت در زندگی کودک امروز، امنیت و سلامت در زندگی کودک امروز، دانش، آگاهی، کتاب و فضای مجازی در زندگی کودک امروز، گذشت و فداکاری در زندگی کودک امروز از جمله عناوین این هفته تعیین شده است. 


{jcomments on}

  • گروه خبری : بهداشت و پیشگیری
  • کد خبری : 163504
کلیدواژه
مدیر سیستم
مؤلف

مدیر سیستم