• 1395/10/18
  • - تعداد بازدید: 10
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تبیین سیاست های کلی جمعیت مبتنی بر سلامت مادر و کودک در بردسکن

چهارمین کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان بردسکن با محوریت تبيين سياست هاي جمعيتي ، در شبکه بهداشت و درمان برگزار شد.
به گزارش وب دا، دكتر محمد حسین زاده مدیر شبکه بهداشت و درمان در این کارگروه به تبيين سياست هاي جمعيتي پرداخت و لزوم تداوم اين سیاست ها را خواستار شد و گفت: سياست هاي كلان جمعيتي كه از سوي مقام معظم رهبري ابلاغ شده شامل ازدواج سالم در جوانان، كاهش سن ازدواج، تسهيل و ترويج تشكيل خانواده، تحكيم بنيادخانواده، فرزندآوري، مهارت هاي فرزندپروري و خدمات بهداشت و درمان در سلامت باروري است.
در ادامه دکتر حسین زاده به تشریح وضعیت موجود از نظر شاخص جمعیت و اقدامات انجام شده توسط شبکه بهداشت و درمان در راستای سیاست های کلی جمعیت بر اساس منویات مقام معظم رهبری و ترویج ازدواج سالم در سطح شهرستان پرداخت و گفت : اجرای طرح تحول سلامت موجب ارتقای شاخصهای بهداشتی از جمله کاهش میزان سزارین و افزایش میزان موالید و زایمان طبیعی رایگان شده است.
دکتر حسین زاده خاطر نشان کرد: با اقدامات انجام شده در سه سال گذشته میزان سزارین از 46 درصد به 33.5درصد ، برابر با برنامه های وزارت بهداشت کاهش و میزان باروری در شهرستان از 2.13 به 2.48افزایش یافته است


وی گفت: در این زمینه اقداماتی مانند ارتقای مشاوره های هنگام ازدواج و پس از ازدواج، فرهنگ سازی به منظور ارزش دانستن ازدواج سالم ، افزایش آگاهی جامعه درباره اهمیت فرزند آوری سالم و اجتناب از بی فرزندی،تک فرزندی و کم فرزندی ، مشاوره برای کاهش میانگین فاصله زمانی بین ازدواج و فرزند اول ، مشاوره برای کاهش میانگین فاصله زمانی بین فرزندان ، پیشگیری از بارداری های پرخطر و سقط ، تامین مراقبت های کیفی دوران بارداری و مراقبت های ویژه برای بارداری های پرخطر، جلوگیری از مرگ مادر، ‌نوزاد و شیرخوار در این زمینه به منظور افزایش میزان باروری در حال اجرا است. 


{jcomments on}

  • گروه خبری : بهداشت و پیشگیری
  • کد خبری : 138947
کلیدواژه
مدیر سیستم
مؤلف

مدیر سیستم