• 1396/01/24
  • - تعداد بازدید: 9
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

منع تجویز و ترویج مصرف شیر حیوانات (اسب، الاغ، شتر و.....)


قائم مقام معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص تجویز شیر حیوانات به نوزادان و کودکان گفت : گسترش  مصرف شیر حیوانات(اسب، الاغ، شتر و....) و ترویج آن در نوزادان و کودکان ، تغذیه انحصاری با شیر مادر را برای شیرخواران به مخاطره می اندازد.


 


به گزارش وب دا،  دکتر سید کاظم فرهمند اظهار داشت: تحقیقات جامع و کاملی در خصوص فواید این شیرها در کودکان انجام نشده است و مدارک کافی جهت تجویز شیر این حیوانات وجود ندارد.


 


وی خاطر نشان کرد: علاوه بر مخاطرات و پیامدهای ناگوار برای سلامت جامعه، فروش به قیمت گزاف این شیرها، سبب بهره برداری اقتصادی سودجویان گردیده و گسترش خواهد یافت.


 


 وی افزود: کیفیت شیر این حیوانات مورد سئوال است و بنا به توصیه معاون بهداشت وزارت، لازم است تا معاونت غذا و داروی دانشگاه ها در  زمینه کنترل و عرضه و تبلیغ این گونه شیرهای خام برای مصرف، اعم از کودکان و بزرگسالان اقدام نمایند.


 


قائم مقام معاون بهداشت دانشگاه ضمن اشاره به روایات واحادیث موجود تاکید نمود: مصرف شیر اسب و الاغ مکروه است.


{jcomments on}


 


 

  • گروه خبری : بهداشت و پیشگیری
  • کد خبری : 138752
کلیدواژه
مدیر سیستم
مؤلف

مدیر سیستم