• 1398/03/28
  • - تعداد بازدید: 8
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

جمعی از اصحاب رسانه خراسان رضوی به پویش غربالگری فشار خون پیوستند

مسئول کمیته اطلاع رسانی غربالگری فشار خون: خبرنگاران و اصحاب رسانه حتما در پویش کنترل فشار خون شرکت کنند.


مسئول کمیته اطلاع رسانی غربالگری فشار خون  و مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: خبرنگاران رسانه‌ها و اصحاب مطبوعات به جهت اینکه دائما در حالت تنش عصبی هستند باید حتما فشار خون خود را کنترل کنند.


دکتر حمیدرضا رحیمی در حاشیه بازدید از خبرگزاری ایسنا و ایکنا در گفتگو با وب‌دا  با اشاره به پویش کنترل فشار خون که فاز اجرایی آن از 17 خرداد در حال برگزاری است گفت: با اعضای یکی از واحدهای سیار کنترل فشار خون به ایسنا آمده‌ایم تا ضمن خسته نباشید به آنها، فشار خون خبرنگاران و اعضای تحریریه‌های این دو رسانه را بگیریم و نکاتی را در خصوص سلامت جسمی و روانی این شغل پر استرس، به عزیزان یادآوری کنیم.


وی اظهار امیدواری کرد که این بازدید و مشارکت خبرنگاران در این پویش، فتح بابی باشد برای مشارکت فعال سایر دوستان رسانه‌ای در این طرح ملی تا چنانچه از بابت فشار خون یا بیماری‌های مرتبط قلب و عروق مشکلی دارند مورد کنترل و پیشگیری قرار گیرند.


مسئول کمیته اطلاع رسانی غربالگری فشار خون با اشاره به پویش ملی کنترل فشار خون گفت: این طرح ملی، فرصتی است که همه‌ی دوستان مطبوعاتی، رسانه‌ای، کارکنان تحریریه‌ها و سایر مشاغل سخت و زیان‌آور که در معرض تنش‌های عصبی و اضطراب شغلی هستند برای آگاهی از سلامتی خودشان اقدام کنند.


شایان ذکر است مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به همراه کارشناس ارتباط رسانه ای این دانشگاه و به اتفاق تیم سیار کنترل فشارخون هفته گذشته از روزنامه خراسان بازدید داشتند و  روز گذشته مهمان خبرگزاری‌های ایسنا و ایکنا بودند.



{jcomments on}

  • گروه خبری : پزشکی
  • کد خبری : 170757
کلیدواژه
مدیر سیستم
مؤلف

مدیر سیستم