• 1395/07/10
  • - تعداد بازدید: 6
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالاهای آرایشی و بهداشتی در سطح عرضه

طرح مبارزه با قاچاق کالاهای آرایشی و بهداشتی با حضور نمایندگان معاونت غذاوداروی دانشگاه در سطح شهر مقدس مشهد به اجرا درآمد.


به گزارش وب دا، در راستای صیانت از سلامت شهروندان،طرح مبارزه با قاچاق کالاهای آرایشی و بهداشتی در سطح عرضه با حضور نمایندگانی از:معاونت غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، سازمان صنعت،معدن و تجارت، تعزیرات حکومتی، اداره اماکن، اداره مبارزه با قاچاق کالا‌و‌‌ارز استان، یگان امداد، کلانتری و ... در 26 مرکز نگهداری، عرضه و فروش فرآورده های آرایشی و بهداشتی اجرایی شد.


مدیر نظارت بر موادغذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در راستای اجرای مصوبات کارگروه اطلاعاتی و عملیاتی کمیسیون هماهنگی،برنامه ریزی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا‌و‌ارز استان،کمیسیون مبارزه با قاچاق کالاو‌ارز شهر مشهد(فرمانداری) و دستور معاون دادسرای انقلاب اسلامی شهر مشهد،طرح مبارزه با قاچاق کالاهای آرایشی و بهداشتی در سطح عرضه طی گشت های مشترک ارگان های دخیل در این امر با رعایت موازین قانونی و شرعی در 2پاساژ نگهداری،عرضه و فروش فرآورده های آرایشی و بهداشتی اجرا شد.


دکتر علی اصغر اسماعیل زاده خاطر نشان کرد: 5 تیم عملیاتی متشکل از نمایندگان سازمان های دخیل در اجزای این طرح،در مجموع از 23 واحد صنفی و 3 انبار محصولات آرایشی و بهداشتی بازدید و کشف و ضبط اقلام مذکور به ظن قاچاق بودن، صورت گرفت.


شایان ذکر است: اقلام مصادره شده به اداره پلیس مبارزه با قاچاق کالا منتقل شد تا پس از تشکیل پرونده جهت صدور حکم قضائی به سازمان تعزیرات حکومتی تحویل شود.



{jcomments on}

  • گروه خبری : غذا و دارو
  • کد خبری : 179951
کلیدواژه
مدیر سیستم
مؤلف

مدیر سیستم