• 1398/06/16
  • - تعداد بازدید: 9
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

فعالیت تمامی پایگاه های اهدای خون در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی

ã˜â§ã˜â¬ã˜â±ã˜â§ã›âŒ ã˜â·ã˜â±ã˜â­ ã™â†ã˜â°ã˜â± ã˜â®ã™âˆã™â† ã™âã˜â§ã˜â·ã™â…ã›âŒ ã˜â¯ã˜â± ã˜â®ã˜â±ã˜â§ã˜â³ã˜â§ã™â† ã˜â±ã˜â¶ã™âˆã›âŒمدیر کل انتقال خون خراسان رضوی با اشاره به اجرای پویش نذر خون حسینی همزمان با آغاز ماه محرم در استان اظهار کرد: در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی تمامی پایگاه های اهدای خون استان فعال خواهد بود.


دکتر حمید رضا اسلامی در گفتگو با وب دا خاطر نشان کرد: بر این اساس  پنج پایگاه اهدای خون در شهرهای قوچان، تربت حیدریه، گناباد، نیشابور و سبزوار و در مشهد پایگاه امام رضا (ع) و پایگاه ثامن صبح و عصر فعال هستند.


وی تصریح کرد: طرح بزرگ نذر خون حسینی با رويكرد استفاده صحيح از ظرفيت فرهنگي مردم و به منظور پيوستن به صف داوطلبان اهداي خون در ماه محرم و صفر اجرا می‌شود.


مدیر کل انتقال خون خراسان رضوی با اشاره به اینکه این طرح تا ۲۷ مهر ماه در تمامی پایگاه های اهدای خون استان اجرا می شود خاطر نشان کرد: سازمان انتقال خون وظیفه تهیه و تأمین خون و فرآورده‌های خونی مورد نیاز مراکز درمانی و بیمارستان‌ها را برعهده دارد و تأمین این ماده حیاتی و ارزشمند با اهدای خون انسان‌های نوع‌دوست و ایثارگر میسر است و بی‌شک با حضور مستمر اهداکنندگان خون در پایگاه‌های اهدای خون نگرانی و دغدغه‌ای بابت کاهش خون و فرآورده‌های خونی نخواهیم داشت.


{jcomments on}

  • گروه خبری : پزشکی
  • کد خبری : 170918
کلیدواژه
مدیر سیستم
مؤلف

مدیر سیستم