• 1405/07/01
  • - تعداد بازدید: 16
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تیم طناب‌کشی بیمارستان ابن‌سینا قهرمان مسابقات ورزشی هفته دولت شد

770

 

تیم طناب‌کشی بیمارستان و مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی فوق‌تخصصی روانپزشکی ابن‌سینا و دکتر حجازی در مسابقات ورزشی گرامیداشت هفته دولت، با کسب مقام نخست این رقابت‌ها بر سکوی قهرمانی ایستاد.

به گزارش وب‌دا، مسابقات ورزشی گرامیداشت هفته دولت با حضور تیم‌های مختلف برگزار شد و تیم طناب‌کشی بیمارستان ابن‌سینا و دکتر حجازی با ارائه عملکردی موفق، عنوان قهرمانی این دوره از رقابت‌ها را به خود اختصاص داد.

این تیم که در سال‌های گذشته نیز در رقابت‌های ورزشی حضور موفقی داشته است، این بار نیز با تکیه بر توانمندی و هماهنگی اعضای خود توانست در جایگاه نخست مسابقات قرار گیرد.

این موفقیت با سرپرستی رضا آراسته پلگرد و هدایت جلیل اسماعیلی، کاپیتان تیم، به دست آمد.

اعضای تیم قهرمان بیمارستان ابن‌سینا و دکتر حجازی را احمد نوروزی، حسین رمضانی، محمدرضا صادقی، محسن شفیعی، پرویز بلوچ، نوید اکبرزاده، محمد خسروجردی و محمدرضا پاک‌باطن تشکیل دادند.

کسب این عنوان قهرمانی، جلوه‌ای از حضور فعال کارکنان حوزه سلامت بیمارستان ابن‌سینا و دکتر حجازی در عرصه‌های ورزشی و فعالیت‌های گروهی است؛ فعالیت‌هایی که در کنار مسئولیت‌های حرفه‌ای و درمانی، می‌تواند به تقویت نشاط، تعامل و همدلی میان کارکنان کمک کند.

مسئولان بیمارستان ابن‌سینا با تأکید بر اهمیت توسعه فعالیت‌های ورزشی کارکنان، حمایت از این برنامه‌ها را بخشی از توجه به سلامت جسمی و روانی کارکنان عنوان کردند و افزودند: کارکنان حوزه سلامت در کنار تعهد و مسئولیت‌پذیری در ارائه خدمات به بیماران، در عرصه ورزش نیز حضوری فعال دارند.

بر اساس این گزارش، حمایت از فعالیت‌های ورزشی کارکنان با هدف تقویت روحیه همکاری، افزایش نشاط سازمانی و توجه به سلامت جسم و روان کارکنان به‌عنوان یکی از سرمایه‌های ارزشمند مراکز درمانی دنبال می‌شود.

  • گروه خبری : کارکنان
  • کد خبری : 191125
کلیدواژه
مسئول  پایگاه خبری وبدا
مؤلف

مسئول پایگاه خبری وبدا

نظرات

0 تعداد نظرات

درج نظر