رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با حضور در معاونت بهداشت دانشگاه، عملکرد این حوزه را در بسیج ملی کنترل فشارخون بررسی نمود.

دکتر دارابی ضمن عرض خداقوت، از نزدیک در جریان روند اجرای این برنامه توسط کمیته اجرایی بسیج ملی کنترل فشارخون در دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار گرفت و جهت دستیابی به اهداف این برنامه بر افزایش پایگاه­های موقت در سطح شهر و استان تاکید نمود.

معاون بهداشت و رئیس کمیته اجرایی بسیج ملی کنترل فشارخون دانشگاه، ضمن ارائه گزارشی از روند اجرای برنامه خاطرنشان کرد: از مجموع 539 هزار و 400 نفر غربالگری شده در این طرح تاکنون بالغ بر 134 هزار مورد بیمار فشارخون شناسایی شده که از این تعداد 14 هزار و 613 نفر از بیماری خود اطلاعی نداشتند.

دکتر مهدی قلیان اول افزود: همچنین در این طرح 29 هزار و 713 مادر باردار مورد غربالگری قرار گرفتند که 127 نفر از آنها دارای فشارخون بالا بوده اند.

وی اظهار امیدواری کرد که تا پایان طرح یک میلیون و 250 هزار نفر مورد غربالگری قرار خواهند گرفت.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

خبرهای روز

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image