گروه علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد با همکاری مرکز نوآوری و ایده‌پردازی دانشگاه و مدیریت توسعه فناوری سلامت، میزبان رویداد استارتاپی «نوآوری‌های غذا و تغذیه» از ۲۰ تا ۲۲ آبان‌ماه در دانشکده پزشکی مشهد خواهد بود.

به گزارش وب دا، این رویداد با هدف پرداختن به چالش‌ها و فرصت‌های نوآورانه در حوزه غذا و تغذیه سلامت‌محور و ایجاد بستری برای تبدیل ایده‌های نو به محصولات کاربردی طراحی شده است.

غذا و تغذیه سالم؛ محور توسعه سلامت جامعه

دکتر هاشمی، متخصص ایمنی مواد غذایی و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، با اشاره به اهمیت این رویداد اظهار کرد:غذا و تغذیه سالم از ارکان اصلی سلامت جامعه است و وزارت بهداشت، به‌عنوان متولی اصلی، نقش نظارتی و راهبردی مهمی در این زمینه دارد. برگزاری این رویداد فرصتی ارزشمند برای تعامل میان دانشگاه و صنعت غذا و همچنین بروز خلاقیت‌های علمی و فناورانه در حوزه سلامت است.

وی افزود: در این برنامه، دانشجویان، اساتید و کارکنان خلاق دانشگاه می‌توانند ایده‌های نوآورانه خود را در زمینه‌هایی چون غذاهای عملکردی (Functional Foods)، تغذیه در بحران‌ها و توسعه محصولات سلامت‌محور ارائه کنند.

محورهای اصلی رویداد شامل غذاهای سلامت‌محور،تغذیه در شرایط بحران،غذاهای عملکردی (Functional Foods)و نوآوری در فرمولاسیون و تولید محصولات غذایی با اثربخشی سلامتی است.

این رویداد با مشارکت فعال ذی‌نفعان دانشگاهی و صنعتی برگزار می‌شود و بستری برای شکل‌گیری ایده‌های نو، همکاری‌های میان‌رشته‌ای و تبدیل نوآوری‌ها به راهکارهای اجرایی در حوزه تغذیه و امنیت غذایی کشور فراهم می‌سازد.

0154.jpg - 165.21 kB

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image