44.jpg - 21.38 kB سرپرستار بخش اورژانس بیمارستان تخصصی امید؛ از مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در آستانه تعطیلات نوروزی، تمام کادر درمانی بخش اورژانس این بیمارستان آماده ارائه خدمت به بیماران و به ویژه بیماران مبتلا به انواع سرطان است.

مرتضی کارگر در گفتگو با وبدا، ضمن تاکید بر آمادگی بخش اورژانس بیمارستان تخصصی امید، جهت ارائه خدمات درمانی به شهروندان و مسافرین حرم مطهر رضوی گفت: در ایام تعطیلات نوروزی تعداد پنج پزشک عمومی، 10 پرستار، دو کمک بهیار و یک مأمور آماده خدمت رسانی به شهروندان و زائرین شهر مشهد هستند.

وی درباره وضعیت تجهیزات بخش اورژانس این بیمارستان هم گفت: بخش اورژانس دارای هشت تخت فعال و مجهز به پبشرفته ترین تجهیزات پزشکی اعم از؛ دو عدد مانیتور ثابت، یک پرتابل و سایر تجهیزات مورد نیاز بیماران است.

سرپرستار بخش اورژانس بیمارستان امید، همچنین با بیان اینکه در بخش اورژانس بیمارستان تمام بیماران پذیرش می شوند افزود: با توجه به اینکه بیمارستان امید در حوزه انواع سرطان ها به صورت تخصصی به بیماران خدمات ارائه می کند، لذا به صورت عمده بیماران مبتلا به سرطان و نیازمند جراحی سرطان پذیرش می شوند.

وی در پایان، ضمن آرزوی سلامتی روزافزون برای همه مردم ایران، اظهار کرد: حلول سال نو و تولد دوباره طبیعت، عید فرخنده و کهن نوروز باستانی را که یادگار نیاکان و پیام‌آور دوستی، عشق و محبت، با لطافت گیاه و خرمی طبیعت و تحول به مراحل نیکوتر و برتر است، را تبریک عرض میکنم.

خبرهای روز

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image