299_2.jpg - 8.60 kBرئیس بیمارستان فوق تخصصی کودکان اکبر از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: این مرکز درمانی در وضعیت کنونی با تمام توان آماده خدمت‌رسانی به کودکان بیمار بوده است.

دکتر سیدعلی جعفری در گفتگو با وب دا، اظهار کرد: اقدام وحشیانه اسرائیل در به شهادت رساندن مردم بی‌گناه به‌خصوص کودکان معصوم بسیار ناراحت کننده بوده و در این روزها تعداد زیادی از مجروحان که بخشی از آنها کودکان هستند در بیمارستان‌ها بستری‌اند.

وی تصریح کرد: بیمارستان اکبر طبق روال قبل و با حداکثر ظرفیت خود آماده خدمت‌رسانی به تمامی بیماران به‌ویژه کودکان است و با توجه به شرایط خاص تخصصی و فوق‌تخصصی که در این مرکز درمانی است به بیماران خدمات رسانی می کند و در شرایط فعلی باید اشاره کنیم که تمامی خادمان مردم در این بیمارستان از آمادگی کامل برخوردار هستند.

رئیس بیمارستان اکبر با بیان اینکه این مرکز درمانی ۲۸۵ تخت فعال دارد، خاطرنشان کرد: در این بیمارستان به بیماران مختلف در گروه سنی اطفال و در تمامی تخصص‌های پزشکی ، خدمات سرپایی و بستری ارائه می‌دهد و این مرکز درمانی با تمام توان در وضعیت کنونی آماده خدمت‌رسانی به کودکان بیمار بوده است.

دکتر جعفری گفت: آرزوی قلبی ما سلامتی کامل تمامی فرزندان عزیزمان بوده و اینکه هیچ کودکی مبتلا به دردی نباشد که بخواهد به واسطه آن به بیمارستان مراجعه کند.    

خبرهای روز

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image