304.jpg - 20.32 kBمدیر امور دندانپزشکی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: در روزهای پایانی ماه صفر، مراکز شبانه‌روزی دندان‌پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیش از ۴۰ شیفت حضور فعال دندان‌پزشکان، خدمات اورژانسی را به زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی ارائه کردند.

دکتر مرتضی فغانی، در گفت‌وگو با وب‌دا اظهار کرد: بیش از ۱۵۰ درمانگاه دندان‌پزشکی و ۷۰ کلینیک تحت پوشش دانشگاه در حال فعالیت هستند، اما در ایام پایانی ماه صفر، ۲۳ کلینیک و درمانگاه شبانه‌روزی و ۴ مرکز دولتی به‌صورت ویژه در خدمت زائران قرار گرفتند.

وی با اشاره به مراکز فعال شامل درمانگاه‌های دولتی زکریا، سیدی، جهاد دانشگاهی و کلینیک دندان‌پزشکی دانشکده، افزود: در این بازه زمانی، ۲۳ کلینیک دندان‌پزشکی با حضور ۱۲ دندان‌پزشک در هر شیفت و درمانگاه‌های شبانه‌روزی با ۴ دندان‌پزشک در هر شیفت به بیماران خدمت‌رسانی کردند.

دکتر فغانی ادامه داد: بیشترین علت مراجعه بیماران، موارد اورژانسی از جمله کشیدن دندان بوده است که خدمات آن‌ها با تعرفه‌های دولتی ارائه شد. وی تأکید کرد: اگرچه آمار تفکیکی از تعداد زائران در دسترس نیست، اما به تمامی مراجعان خدمات دندان‌پزشکی در این ایام پاسخ داده شد.

عضو هیأت علمی دانشکده دندان‌پزشکی خاطرنشان کرد: بازدیدهای روزانه برای نظارت بر حسن اجرای خدمات از تمامی مراکز فعال دندان‌پزشکی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شده است.

خبرهای روز

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image