131.jpg - 111.26 kBرئیس مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی شهید هاشمی نژاد مشهد، از ایجاد 55 تخت رفاهی ویژه در تمام بخش‌های درمانی بیمارستان برای ارتقای کیفیت خدمات و افزایش رضایتمندی بیماران خبر داد.

دکتر حسین ابراهیمی‌پور در گفتگو با وب‌دا، اظهار داشت: راه‌اندازی تخت‌های رفاهی ویژه علاوه بر افزایش رضایتمندی بیماران، نقش مهمی در بهبود شرایط اقتصادی بیمارستان دارد. بیماران دارای بیمه‌های تکمیلی یا کسانی که ترجیح می‌دهند از این امکانات استفاده کنند، می‌توانند از خدمات ویژه بهره‌مند شوند.

وی با اشاره به اهمیت این طرح در تأمین منابع مالی بیمارستان، افزود: با اجرای صحیح و منسجم این طرح، ضمن افزایش توان اقتصادی بیمارستان، امکان ارائه خدمات پایدار، باکیفیت و بدون وقفه به اکثریت بیماران، به‌ویژه اقشار کم‌برخوردار، فراهم می‌شود.

دکتر ابراهیمی‌پور تصریح کرد: توسعه تخت‌های رفاهی ویژه علاوه بر کمک به تأمین منابع مالی، زمینه ارتقای انگیزه کادر درمان، بهبود شرایط کاری پرستاران و افزایش رضایتمندی بیماران را فراهم می‌کند.

وی با اشاره به اهمیت این اقدام در ارتقای جایگاه بیمارستان‌های دولتی، افزود: این طرح فرصتی برای ارتقای کیفیت خدمات، افزایش کرامت بیمار و تقویت جایگاه بیمارستان‌های دولتی است. این مسیر با تصمیم دانشگاه و راهبری معاونت درمان آغاز شده و با همراهی مدیران بیمارستان‌ها و نظارت مستمر، با دقت و حساسیت بالا دنبال خواهد شد.

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image