در راستای اجرای برنامههای راهبردی سازمان غذا و دارو و تأمین داروهای استراتژیک کشور، دکتر علیاصغر اسماعیلزاده، مدیر امور دارو و مواد تحت کنترل معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد به همراه جمعی از کارشناسان این معاونت با حضور در چند شرکت داروسازی از روند تولید، تأمین و موجودی داروهای حیاتی بازدید بهعمل آورد.
دکتر اسماعیلزاده در حاشیه این بازدید در گفتگو با وب دا اظهار کرد: این بازدیدها با هدف بررسی میزان تولید و موجودی داروهای تعهدی در چارچوب قراردادهای منعقده بین سازمان غذا و دارو و شرکتهای تولیدی دارو در استان، و نیز پایش وضعیت تولید و تأمین داروهای استراتژیک انجام شده است.
وی با اشاره به اهمیت استمرار تولید داروهای حیاتی خاطرنشان کرد: همکاری نزدیک و منظم میان شرکتهای تولیدی، دانشگاه علوم پزشکی مشهد و سازمان غذا و دارو، نقشی مؤثر در پایداری زنجیره تأمین دارو و جلوگیری از بروز کمبودهای احتمالی در سطح کشور دارد.
مدیر امور دارو و مواد تحت کنترل معاونت غذا و دارو دانشگاه افزود: بررسیهای میدانی و پایشهای دورهای از شرکتهای دارویی، بخشی از سیاستهای نظارتی و حمایتی این معاونت در راستای ارتقای کیفیت تولیدات داخلی و تحقق خودکفایی دارویی است.
وی تأکید کرد: تداوم این بازدیدها با هدف شناسایی چالشهای موجود در فرایند تولید و ارائه راهکارهای اجرایی جهت رفع آنها در دستور کار معاونت غذا و دارو قرار دارد.
شایان ذکر است، دکتر اسماعیلزاده به همراه تیم کارشناسی از شرکتهای سامان داروی هشتم (تولیدکننده فاکتورهای خونی از جمله فاکتور ۸)، کاویان دارو (تولیدکننده آنتیبیوتیکهای تزریقی) و تماد دارو (تولیدکننده مواد اولیه دارویی) بازدید کرد.
در این بازدیدها، خطوط تولید، انبارها و بخشهای مختلف فنی شرکتها مورد بررسی قرار گرفت و روند تولید، چالشهای اجرایی و ظرفیتهای توسعهای شرکتها مورد ارزیابی قرار گرفت.










