484.jpg - 14.97 kBپژوهشگر برتر و استادیار گروه انفورماتیک پزشکی دانشکده پزشکی مشهد ضمن اشاره به فعالیتهای تحقیقاتی خود در طی شش سال گذشته در فضای دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکید کرد: رعایت اصول اخلاق حرفه ای در فرایند تحقیقات، رکن اصلی فعالیت های پژوهشی به شمار می رود.

دکتر محمد طباطبایی، که از دیماه سال 1397 در دانشگاه علوم پزشکی مشهد فعالیت خود را آغاز نموده و تاکنون در مقاطع زمانی مختلف به عنوان فنآور برتر دانشکده پزشکی، فناور برتر بیمارستان امام رضا(ع)، پژوهشگر برتر دانشکده پزشکی، پژوهشگر برتر بیمارستان امام رضا(ع) و... شناخته شده در گفتگو با وبدا، محور اصلی مقالات پژوهشی خود را در حوزه کار با داده ها عنوان کرد و گفت: به عنوان نمونه در حوزه داده های FMRI پژوهش هایی را انجام و به چاپ رسانده ام و همچنین در حوزه ژنتیک فعالیت ایی انجام داده ام که در همین راستا  به نگارش کتاب هایی برای تحلیل داده ها هم منتج شده است. با توجه به داده هایی که در اختیار داشتم، به ویژه داده های کوهورت از روش های مبتنی بر هوش مصنوعی نیز برای یادگیری ماشین استفاده کردم و تحلیل های متعددی را انجام داده ام و همین طور در حیطه  اپلکیشن ها فعالیت هایی را انجام داده ام که محصولات ارزشمندی نیز از خروجی آن به دست آمده و تعدادی از آنها ثبت و مورد تأیید دانشگاه قرار گرفته است.

این پژوهشگر برتر همچنین گفت: از زمان آغاز فعالیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد، با افلیشن دانشگاه علوم پزشکی فعالیت دارم و حدود 85 مقاله منتشر کردم؛ ضمن اینکه قبل از آن حدود 40 مقاله منتشر شده با افلیشن دانشگاه شهید بهشتی در کارنامه کاری ام ثبت شده است.

وی در مورد طرح های پژوهشی انجام شده و در دست اقدام خود نیز گفت: فعالیت های پژوهشی که انجام می دهم در همکاری با سایر گروه های دیگر است که عموما به دو دسته نرم افزاری و مهندسی نرم افزار و توسعه اپلیکیشن ها و سامانه ها و تحلیل داده ها و تحلیل های ماشین یادگیری و مبتنی بر هوش مصنوعی است.

دکتر طباطبایی در پاسخ به این سوال که در مسیر پژوهش با چه چالش هایی مواجه هستید؟ گفت: مهم ترین آنها چالش های مادی است چرا که گرنتی که نیاز داریم، به موقع پرداخت نمی شود و با توجه به نرخ تورمی که در کشور حاکم است، زمانی که پرداخت می شود، ارزش اولیه خود را نخواهد داشت، بنابراین کار ما را در مدیریت هزینه هایی که پژوهش ها برای ما دارند سخت می کند. چالش دیگر مربوط به داده هایی است، که در اختیار ما قرار می گیرد. با توجه به عدم ساماندهی و عدم وجود زیرساخت های مناسب، این داده ها با کیفیت نیستند و کار کردن و اماده کردن این داده ها سخت است، چرا که باید مورد پردازش بگیرند. موانعی نیز در مسیر تصویب طرح ها با آنها مواجه هستیم، گاهی اوقات حب و بغض های شخصی وارد تصمیمات برخی از افراد می شود و منجر به چالش هایی در مسیر تصویب طرح می شود بنابراین آن طرح دیرتر به تصویب برسد که علاوه به تأخیر افتادن کارها منجر به کاهش انگیزه نیز می شود.

این پژوهشگر برتر دانشگاه، در خصوص رتبه های کسب شده در حوزه پژوهش هم اظهار کرد: من فنآور برتر دانشکده پزشکی، فناور برتر بیمارستان امام رضا(ع)، پژوهشگر برتر دانشکده پزشکی، پژوهشگر برتر بیمارستان امام رضا(ع) و در سال جاری نیز به عنوان پژوهشگر برتر دانشکده پزشکی انتخاب شدم.

وی در سخن پایانی خود گفت: توصیه من به دانشجویان این است که اخلاق حرفه ای را رعایت کنند اگر بتوانیم، اخلاق حرفه ای را در تمام مقاطع زندگی رعایت کنیم، علاوه بر اینکه کارها خیلی راحتتر و لذت بخش تر خواهد شد، خیلی از چالش ها کمتر می شوند و همکاری های خیلی خوبی صورت می گیرد.

 همچنین  روحیه همکاری تیمی را باید بین دانشجویان تقویت کنیم، که در آینده بتوانند بیشتر همکاری داشته باشند.  پروژه هایی موفق هستند و نتایج خوبی در بر خواهند داشت که همکاری فی مابین متخصصین مختلف شکل بگیرند و به سرانجامی برسند ، من معتقدم پروژه های فردی خیلی نمی توانند پروژه های آینده دار و پیوسته ای باشند و مشکلات زیادی را به وجود می آورند.

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image