انجام بیش از 35 هزار بازدید در قالب طرح تابستانه بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی مشهد  مدیر سلامت و محیط کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد از کشف و معدوم سازی بیش از 101تن مواد غذایی غیر قابل مصرف و غیر بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه در قالب طرح بازدیدهای تابستانه خبر داد.

مهندس علی اصغر حسنی در گفتگو با وب دا اظهار کرد: طرح تشدید نظارت بر اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی و اسکان مسافران از ابتدای تیر ماه آغاز و دراین مدت بیش از 57 هزار بازدید از این مراکز انجام شده است.

وی تعداد اقدامات قانونی صورت گرفته را نه هزار و 393 مورد اعلام کرد و افزود: طی بازدیدها در این دوماه تعداد افراد متخلف معرفی شده به دادگاه هزار و 202 مورد و تعداد موارد تعطیلی163 مورد بوده است.

مدیر سلامت و محیط کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد همچنین تعداد کلرسنجی آب آشامیدنی و استخر طی این دو ماه را 73 هزار و 226 مورد اعلام کرد.

وی افزود: طی این مدت تعداد شکایات ثبت و رسیدگی شده در سامانه شکایات مردمی 190، دو هزارو 576 مورد اعلام شده است.

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

خبرهای روز

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image