به منظور پیشگیری از گسترش ابتلا به ویروس کووید-19(کرونا)و قطع چرخه انتقال بیماری، سه مرکز عرضه کننده قلیان در محدوده مرکز بهداشت ثامن از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد پلمپ گردید.
رییس مرکز بهداشت ثامن در گفتگو با وب دا با بیان اینکه تماس با اشیاء و محیط های آلوده باعث انتقال سریع ویروس کووید-19می شود اظهار کرد: مصرف و مواجهه با دود مواد دخانی تاثیر مستقیمی بر تضعیف سیستم ایمنی و مستعد شدن بدن برای ابتلا به بیماری ها داشته بعلاوه اینکه استفاده از وسایل و ابزار قلیان، افزایش ریسک خطر ابتلاء به این بیماری را به همراه خواهد داشت.
دکتر حمید رضا حسین زاده خاطر نشان کرد: به منظور پیشگیری از گسترش ابتلا به کرونا ویروس و قطع چرخه انتقال بیماری، بازدید از سفره خانه ها و کافه ها در اولویت برنامه های واحد سلامت محیط و کار مرکز بهداشت ثامن قرار دارد.
وی افزود: در بازدید های به عمل آمده از این اماکن و با همراهی پرسنل مجتمع قضایی ثامن، تعداد 982 تنه قلیان از کافه های عرضه کننده قلیان جمع آوری و در همین راستا سه کافه پلمب شد.











