0046.jpg - 5.36 kBمسوول کارگروه اطلاع رسانی بیماری کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: نیمی از بستری‌شدگان بر اثر کرونا در بیمارستانهای زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیماری زمینه‌ای داشته اند.

دکتر حمید رضا رحیمی در گفتگو با وب دا اظهار کرد:  بیشتر بستری شدگان مبتلا به کرونا بیماری های زمینه‌ای نظیر دیابت، بیماریهای قلبی و عروقی، مشکلات تنفسی، سرطان و نقص سیستم ایمنی داشته‌اند.

وی خاطر نشان کرد: بیشتر فوت شدگان بر اثر کرونا در خراسان رضوی هم بیماری زمینه ای و سن بالاتر از ۶۰ سال داشته‌اند.

مسوول کارگروه اطلاع رسانی بیماری کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: به طور معمول این افراد حدود ۱۰ روز از بیماری شان گذشته است و درمان درستی نگرفته‌اند و متاسفانه هنگامی که بستری می شوند شرایط سختی را می گذرانند.

دکتر رحیمی میانگین سن بستری شدگان کرونا در بیمارستانهای خراسان رضوی را بین ۴۰ تا ۵۰ سال عنوان کرد و افزود: اکثر بیماران سرپایی ۱۸ سال و بیشتر داشته اند اما در کودکان مراجعه و مرگ و میر ناشی از کرونا خیلی کم است.

به گفته وی، بسیاری از کودکان، ناقل ویروس کرونا هستند و قابلیت انتقال ویروس به والدین و خانواده خود را دارند.

مسوول کارگروه اطلاع رسانی بیماری کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بررسی های انجام شده نشان داده است که دورهمی های خانوادگی نقش مهمی در انتقال ویروس کرونا و ابتلای اطرافیان به این بیماری داشته است.

 

 

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image