رئیس اورژانس پیش‌ بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: طی چند روز اخیر 9 دستگاه آمبولانس در آتش به پا شده از سوی اغتشاشگران از 20 تا 100 درصد دچار آسیب شد.

دکتر علی یزدانی در گفت‌وگو با خبرنگار وب دا، اظهار کرد: در روزهای اخیر 9 دستگاه آمبولانس در آتش به پا شده از سوی اغتشاشگران سوخت که یکی از آنها به طور کامل و 100 درصد سوخته و مابقی هم بین 20 تا 30 درصد آسیب دیده است؛ همچنین 3 تکسنین مورد ضرب و شتم قرار گرفتند و خوشبختانه به صورت سرپایی مداوا شدند.

وی تصریح کرد: در این ایام یک دستگاه آمبولانس خصوصی که در حین انتقال بیمار بوده دچار آسیب شده و نیروهای آمبولانس و بیمار در داخل آن آسیب دیدند که تمامی در بیمارستان شهید کامیاب بستری شدند.

رئیس اورژانس پیش ‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه تأمین خودروها و تجهیزات امدادی با توجه به هزینه‌های بالای آن کار آسانی نیست، خاطرنشان کرد: هزینه تهیه هر آمبولانس با تجهیزات آن بین 15 تا 20 میلیارد تومان است و آسیب‌ها روزهای اخیر خسارتی میلیاردی به حوزه اورژانس پیش بیمارستان و مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی تحمیل کرده و قطعاً جایگزین کردن آن هم با توجه به تحریم‌های موجود کار آسانی نیست.

دکتر یزدانی گفت: کار آمبولانس و نیروهای امدادرسانی خدمت رسانی به بیماران و افراد حادثه دیده است و در هیچ کجای دنیا به تجهیزات امدادی آسیب رسانی نمی شود، اما متأسفانه در روزهای اخیر شاهد تخریب و به آتش کشیدن آمبولانس‌هایی بودیم که در حین مأموریت و خدمت‌رسانی به مردم دچار حادثه شدند.

رئیس اورژانس پیش ‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: نیروهای اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی در تمامی میادین و صحنه‌ها حضوری فعال، به‌هنگام و مؤثر دارند و باید قدردان این قشر زحمتکشی باشیم که در تمامی ایام سال به‌صورت شبانه‌روزی در خدمت مردم هستند، نه آنکه به آنان آسیب برسانیم.

 

خبرهای روز

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image