داروی ضد سرطان تولید شده در دانشگاه علوم پزشکی  مشهد در مراسمی با حضور رئیس جمهور کشورمان رونمایی شد .

 

به گزارش وب دا دانشگاه علوم پزشکی مشهد ، در مراسمی که با حضور رئیس جمهور در ستاد فناوریهای نانو ریاست جمهوری برگزار شد از 5 دستاورد جدید و استراتژیک دانشمندان کشور در حوزه نانو رونمایی شد که یکی از این دستاوردها داروی ضد سرطان با نام تجاری سینا دوکسوزوم بود که توسط پژوهشگران مرکز تحقیقات نانو فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد تولید شده است .

فرآورده نانو دارویی تزریقی ضد سرطان که برای اولین بار در خاورمیانه ،در کشورمان تولید شده است  و تا کنون در انحصار کشورهای آمریکایی و اروپایی بود یک ترکیب ضد سرطان بوده که جهت درمان سرطان تخمدان ، سینه ، مولتیپل میلوما ، کاپوسی سارکومای مورد استفاده بوده و درمان انواع سرطان های دیگر با این دارو در مراحل تحقیقاتی قرار دارد.

این نانو دارو که نسبت به نمونه‌های تولید شده اولیه خارجی، عوارض جانبی کمتری داشته و در حال حاضر با نام تجاری سینادوکسوزوم در ایران تولید و با قیمت پایین تر نسبت به نمونه خارجی عرضه خواهد شد می‌تواند باعث افزایش مصرف آن از سوی بیماران کشور شده و آثار نجات بخش این دارو را توسعه دهد.

این دستاورد، با حمایت معاونت علمی و فناوری به تولید و بهره‌برداری رسیده‌ است .  

دستگاه تصویر برداری اسپکت جهت تصویربرداری از مراحل درمان و تزریق رادیودارو به بدن حیوانات زنده، دستگاه تعیین سطح مخصوص و تعیین مشخصات مواد نانو، دستگاه الکتروفورزمویین که جهت شناسایی و تشخیص مواد و ترکیبات نانومتریک و دستگاه زدایش عمیق یونی از دیگر دستاوردهایی بود که در این مراسم رونمایی شد .

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image