رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خراسان رضوی گفت با راه اندازی 40 خانه بهداشت جشن تکمیل خانه های بهداشت در شهرهای زیر پوشش دانشگاه در آینده نزدیک برگزار خواهد شد .به گزارش وب دا دانشگاه علوم پزشکی مشهد ، دکتر محمود شبستری در مراسم افتتاح رسمی کلینیک ویژه تخصصی و فوق تخصصی حضرت رسول (ص) با اشاره به اینکه برای تکمیل خانه های بهداشت در روستاهای بالای 100 خانوار 170 خانه بهداشت باید ساخته می شد اظهار داشت : تا کنون 130 خانه بهداشت در شهرهای زیر پوشش ساخته شده است و با تکمیل 40 خانه بهداشت دیگر این طرح به پایان می رسد .

 قائم مقام وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در خراسان رضوی مراکز بهداشتی و خانه های بهداشت را بهترین مرجع سلامتی مردم دانست و خاطر نشان کرد: تمامی خانواده ها برای دریافت خدمات اولیه بهداشتی به این مراکز مراجعه می کنند.

وی با اشاره به اینکه خدمات بهداشتی مورد نیاز عموم جامعه است افزود: دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حوزه بهداشت با شش میلیون نفر از ساکنان استان در ارتباط است

دکتر شبستری با بیان اینکه در حوزه درمان نیز اقدامات مطلوبی انجام شده است و در حال حاضر دو هزار و 200 تخت بستری تنها در مشهد مقدس در حال ساخت است گفت : ایجاد یک بیمارستان 250 تختخوابه در بیمارستان قائم (عج) و بیمارستان 100 تختخوابه در بیمارستان امام رضا (ع) از جمله این طرحها به شمار می رود که به منظور ارتقاء خدمات درمانی در مشهد در حال اجراست  .

 

 

 قائم مقام وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در خراسان رضوی اظهار امیدواری کرد : تداوم چنین طرحهایی در مشهد مقدس به عنوان کلان شهر مذهبی جهان تداوم یابد .

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image