روزانه بیش از 120 بیمار در کلینیک ویژه بیمارستان و مرکز آموزش روانپزشکي ابن سينا خدمات روانپزشکی و مشاوره دریافت می کنند .
به گزارش وب دا ، رئیس بیمارستان و مرکز آموزش روانپزشکي ابن سينا گفت:در این کلینک خدماتی از جمله درمان دارویی اختلالات روانی ، درمان وابستگی به مواد مخدر ، روان درمانی فردی ، خانواده درمانی ، آزمونهای روانشناختی و ویزیت بیماران بستری و سرپایی قبلی به بیماران ارائه می شود .
دکتر فاطمه محرری با اشاره به اینکه در این کلینیک همه روزه به جز روزهای تعطیل از ساعت 14 الی 20 به بیماران خدمات ارائه می شود خاطر نشان کرد : در این کلینیک پذیرش بیماران به صورت تلفنی و از طریق شماره تماس 4 - 7234381 صورت می گیرد.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در این کلینیک 9 پزشک متخصص و فوق متخصص در رشته های اعصاب و روان بزرگسال و روانپزشک کودک و نوجوان فعالیت و به بیماران خدمات ارائه می دهند گفت:ارائه مشاوره روان درمانی فردی و برگزاری کلاسهای فرزند پروری به صورت دوره ای از جمله خدمات ویژه در این کلینیک به شمار می رود .









