مدیر پرستاری بیمارستان حضرت قائم(عج) از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد از افزایش 30 درصدی ظرفیت پرستاران این مرکز درمانی در شیفتهای خدمتی روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی خبر داد.
معصومه نوری در گفتگو با وب دا، اظهار کرد: بیمارستان حضرت قائم(عج) با ظرفیت 850 تخت فعال که شامل 195 ICU، 22 اتاق عمل و 633 تخت در بخشهای مختلف بوده از آمادگی کامل جهت خدمات رسانی در 3 مأموریت همزمان طرح تابستانه، ایام محرم و صفر و وضعیت جنگی اخیر برخوردار بوده و هست.
وی تصریح کرد: ظرفیت بخش اورژانس بیمارستان حضرت قائم(عج) 60 تخت بوده که 6 مورد آن ICU اورژانس بوده و در این بخش تعیین تکلیف بیماران در کمتر از 6 ساعت انجام میشود و فرد بیمار جهت ادامه فرآیند درمان به بخش تخصصی مربوطه انتقال مییابد.
مدیر پرستاری بیمارستان حضرت قائم(عج) با بیان اینکه تعداد 1020 پرستار در 60 بخش فعال تخصصی، فوق تخصصی و جنرال این مرکز درمانی در حال خدمت به بیماران هستند، خاطرنشان کرد: پرستاران بیمارستان حضرت قائم(عج) همواره و بهصورت 24 ساعته در خدمت بیماران هستند و این گروه زحمتکش در زمانها و مناسبتهای خاص ملی و مذهبی بهطور ویژهتر خدمترسانی به زائران و مجاوران امام رضا(ع) را دارند و ما در این بیمارستان و برای روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی افزایش 30 درصدی ظرفیت پرستاران در شیفتهای خدمتی و با اولولیتهای بخشهای اورژانس، جراحی، ICU و اتاق عمل لحاظ کردهایم.
نوری گفت: همچنین باید اشاره کنیم که تعداد 40 پرستار بیمارستان حضرت قائم(عج) اعم از پرستاران و نیروهای هوشبری، اتاق عمل و دیگر اعضای گروه پرستاری این مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی در قالب 4 تیم واکنش سریع آماده خدمترسانی در زمانها و مکانهای خاص از جمله تاسوعا و عاشورای حسینی حرم مطهر رضوی هستند و در صورت اعلام نیاز حضور این نیروها را در داخل و اطراف این مکان مقدس خواهیم داشت.