رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد از برگزاری اولین کارگاه آموزشی" آشنائی با هوش مصنوعی در تغذیه " جهت کارشناسان تغذیه شاغل در حوزه بهداشت دانشگاه خبر داد و گفت: با توجه به رشد سریع فناوری‌ها، استفاده از هوش مصنوعی در بهداشت و تغذیه، یک نیاز ضروری برای پاسخ به چالش‌های پیچیده سلامت عمومی است. در این راستا، همکاری میان مراکز علمی و تحقیقاتی و استفاده از ظرفیت‌های هوش مصنوعی می‌تواند به گسترش دانش تخصصی در حوزه تغذیه و پیشگیری از بیماری‌ها کمک شایانی کند.

دکتر زهرا اباصلتی در حاشیه این کارگاه که با مشارکت معاونت فرهنگی‏-دانشجوئی در محل جهاد دانشگاهی مشهد برگزار شد در گفتگو با وب دا  افزود: یکی از مهم‌ترین تأثیرات هوش مصنوعی در تغذیه، امکان تجزیه و تحلیل دقیق داده‌های تغذیه‌ای و شناسایی الگوهای مصرف غذایی است. این فناوری می‌تواند به متخصصان تغذیه کمک کند تا رژیم‌های غذایی متناسب و علمی برای هر فرد طراحی کنند که نتیجه آن، بهبود سلامت عمومی، کنترل وزن و کاهش بیماری‌های مزمن مانند دیابت، فشار خون بالا و چاقی خواهد بود.

وی اظهار داشت: تجزیه و تحلیل داده‌ها، شبیه‌سازی روندهای غذایی و شناسایی الگوی رفتارهای تغذیه‌ای برای پیش‌بینی‌ وضعیت سلامت فرد ، نقش بسزایی در ارائه خدمات بهداشتی مؤثرتر و کاهش بار بیماری‌ها دارد که متخصصان بهداشت و تغذیه می‌توانند از این داده‌ها برای طراحی رژیم‌های غذایی مناسب بر اساس ویژگی‌های خاص هر فرد (مانند سن، جنسیت، تاریخچه پزشکی و سطح فعالیت جسمانی) استفاده کنند و از این طریق به بهبود کیفیت زندگی افراد کمک کنند.

شایان ذکر است در این دوره آموزشی، کاربردهای مختلف هوش مصنوعی در علوم پزشکی و تغذیه و همچنین اصول امنیتی لازم در استفاده از این فناوری در حوزه بهداشت و سلامت توسط اساتید ارائه گردید و شرکت کنندگان از آخرین دستاوردهای هوش مصنوعی در بهینه‌سازی رژیم‌های غذایی و روش‌های پیشرفته‌تری برای شناسایی و پیشگیری از بیماری‌های مرتبط با تغذیه آگاهی یافتند.

130.jpg - 102.82 kB

131.jpg - 112.36 kB

خبرهای روز

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image