در مسابقات طنابکشی گرامیداشت هفته دولت و یادبود شهدای اقتدار ، تیم طنابکشی بیمارستان ابنسینا و مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی روانپزشکی ابنسینا و دکتر حجازی برای چندمین بار متوالی بر سکوی قهرمانی ایستاد.
به گزارش وب دا، این تیم پر افتخار با پذیرش رقابت سنگین در برابر حریفان قدرتمند، موفق شد عنوان قهرمانی خود را تکرار کند. مسابقات با حضور تیمهای مختلف برگزار شد و در نهایت تیم بیمارستان ابنسینا توانست با عملکردی درخشان، جایگاه نخست را به دست آورد.
تیم قهرمان با سرپرستی آقای رضا آراسته پلگرد و کاپیتانی آقای جلیل اسماعیلی و حضور بازیکنان:احمد نوروزی،حسین رمضانی،مصطفی فیضی،محسن شفیعی،امیر جهاندیده،نوید اکبرزاده،محمد خسروجردی و محمدرضا پاک باطن در این رقابتها حضور یافت و با انسجام و تلاش جمعی توانست بار دیگر افتخارآفرینی کند.
کسب این عنوان قهرمانی، علاوه بر موفقیت ورزشی، گامی مؤثر در تقویت روحیه تیمی و ارتقای سطح ورزش میان کارکنان دانشگاه علوم پزشکی مشهد و بیمارستانهای تابعه به شمار میرود.