494.jpg - 43.05 kBرئیس کارگروه مشورتی بهداشت، درمان، تغذیه و خیّرین سلامت اتاق اندیشه ورزی خراسان رضوی و عضو شورای عالی مشورتی استاندار با بیان اینکه شناسایی و جلب مشارکت خیّران سلامت از مهمترین اقدامات مددکاران باید باشد گفت: گاهی اوقات خیّران بعد از رصد نوع فعالیت مددکار اعلام علاقمندی برای حضور در این عرصه نموده اند، بنابراین فعالیت مددکاران باید شفاف و در راستای رضای الهی باشد.   

به گزارش وب دا ، دکتر عبدالله بهرامی،  در مراسم گرامیداشت روز مددکار و هفته مبارزه با سرطان با اشاره به اینکه بزرگان زیادی در حوزه خیّران فعالیت داشتند و لازم است که نسل های آینده نیز ادامه دهنده این مسیر باشند گفت: از سوی دیگر در بسیاری از اوقات همسران و فرزندانی نیز در این شهر بودند که بزرگان خود را در این مسیر وارد کرده اند و توانستند اقدامات خوبی را رقم بزنند. 

دکتر بهرامی با اشاره به اینکه از دیدگاه اسلام جایگاه جوان و فردی که دست دیگران را می گیرد و بدون منّت به کسی کمک می کند حتی اگر کاهل نماز باشد ، از فردی که شب و روز در حال عبادت است اما خیری به کسی نمی رساند بالاتر است، تصریح کرد: مبالغ کمک خیّرین در مقابل با هزینه های دولت اندک است اما همین رقم های اندک گره های بزرگی را باز کرده است که دولت نمی تواند آن را باز کند. 

وی با بیان اینکه بذل مال یکی از سخت ترین کارهاست بنابراین کسی که از مال خود برای نجات دیگری می گذرد از جایگاه والایی برخوردار است، بیان کرد: امیدوارم روزی برسد که هزینه های درمانی برای همه افراد رایگان شود و بیماران دغدغه مالی نداشته باشند. 

رئیس کارگروه مشورتی بهداشت، درمان، تغذیه و خیّرین سلامت اتاق اندیشه ورزی خراسان رضوی و عضو شورای عالی مشورتی استاندار با اشاره به اینکه خدمات داوطلبانه یکی از ضرورت ها برای اداره کشور است که این امر در کشورهای  دیگر عملیاتی شده است، عنوان کرد: بنظرم باید 6 ماه کار داوطلبانه در کشور ما نیز اجرایی شود تا مردم در عرصه های مختلف که نیاز به حضور است ورود پیدا کنند و مشکلات مختلفی در همین راستا مرتفع شود. 

بسیاری از بیماریها از جمله سرطان در راستای نحوه تغذیه نامناسب ایجاد می شود

رئیس کارگروه مشورتی بهداشت، درمان، تغذیه و خیّرین سلامت اتاق اندیشه ورزی خراسان رضوی و عضو شورای عالی مشورتی استاندار با بیان اینکه براساس آیات قرآن دهان مرکز ورود بیماری به بدن است بنابراین باید در خوردن غذاها و عدم اسراف و زیاده روی در این امر دقت شود، گفت: بسیاری از بیماریها از جمله سرطان در راستای نحوه تغذیه نامناسب ایجاد می شود .

وی ادامه داد: در کشورهایی که مردم عادت به مصرف غذاهای بیرون از منزل دارند بیشتر در مسیر ابتلا به انواع سرطان ها قرار دارند، بنابراین توصیه می شود از غذاهای طبخ شده در منزل و سالم خوری استفاده شود .

دکتر بهرامی با اشاره به اینکه ارتباط و دلبستگی ما با یخچال منزل و اینکه برای رفع بی حوصلگی به سراغ غذا می رویم زمینه ابتلا به بیماریهای مختلف از جمله دیابت، چاقی و فشار خون را فراهم می کند، گفت: امیر المومنین(ع) و رسول اکرم(ص)اندام لاغری داشتند اما توان و استقامت امیر المومنین (ع) مثال زدنی است بنابراین تصور نکنید که پرخوری ارتباطی با سلامت دارد بلکه این قضیه کاملا بالعکس است. 

در پایان این مراسم توسط بهبودیافتگانی که از خدمات مددکاری بهره برده بودند از مددکاران بیمارستانها، سازمانهای دولتی و مرکزهای درمانی خیریه مردمی تقدیر شد. 

513.jpg - 94.78 kB

 

 

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image