آمادهباش شبانهروزی اورژانس دندانپزشکی و جراحی فک و صورت بیمارستان ولایت مشهد برای خدمترسانی در ایام تشییع امام شهید
واحد اورژانس دندانپزشکی و گروه جراحی دهان، فک و صورت بیمارستان ولایت مشهد با استقرار شبانهروزی نیروهای تخصصی و آمادهباش کامل تیمهای درمانی، در ایام برگزاری مراسم تشییع امام شهید، خدمات درمانی و اورژانسی خود را بدون وقفه به مراجعان ارائه کرد.
دکتر تورج واعظی، استاد دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، در گفتگو با وب دا اظهار کرد: بهمنظور حفظ آمادگی نظام سلامت و تداوم ارائه خدمات درمانی در ایام برگزاری مراسم، واحد کشیک اورژانس دندانپزشکی این مرکز با برنامهریزی دقیق و در قالب سه شیفت، بهصورت ۲۴ ساعته آماده خدمترسانی به بیماران و مراجعان بود.
وی با بیان اینکه تمامی پزشکان متخصص و کادر درمان این واحد با روحیه جهادی و احساس مسئولیت در قبال سلامت مردم در محل خدمت حضور داشتند، افزود: خدمات تخصصی و اورژانسی دندانپزشکی با بهرهگیری از تمامی ظرفیتهای موجود و بدون وقفه به مراجعهکنندگان ارائه شد تا در صورت بروز هرگونه مشکل درمانی، پاسخگویی فوری و مؤثر انجام گیرد.
مدیر گروه جراحی دهان، فک و صورت بیمارستان ولایت مشهد ادامه داد: علاوه بر نیروهای مستقر در واحد اورژانس، تیمهای پشتیبان نیز در تمام مدت مراسم در آمادهباش کامل قرار داشتند تا در صورت اعلام نیاز از سوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد یا سایر مراکز درمانی تابعه، در کوتاهترین زمان ممکن برای ارائه خدمات تخصصی اعزام شوند.
دکتر واعظی با اشاره به ظرفیت خدماترسانی این مرکز تصریح کرد: واحد اورژانس دندانپزشکی بیمارستان ولایت قابلیت پذیرش و ارائه خدمات تخصصی به حدود ۱۰۰ بیمار در شبانهروز را دارد و تمامی تجهیزات، امکانات و نیروهای متخصص برای پاسخگویی به نیازهای درمانی بسیج شده بودند.
وی در پایان تأکید کرد: گروه جراحی دهان، فک و صورت بیمارستان ولایت نیز در تمام ساعات شبانهروز آمادگی کامل برای ارائه خدمات تخصصی به بیماران، بهویژه مصدومان و افراد نیازمند مداخلات اورژانسی را حفظ کرده و در هماهنگی با سایر بخشهای درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، خدمترسانی مستمر به مردم را ادامه داد.
درج نظر