124.jpg - 16.55 kBمدير امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی هزار و 686 واحد تولیدی مواد غذایی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد فعالیت می کنند که کارشناسان این حوزه به طور مستمر بر نحوه فعالیت این واحدها نظارت دارند.

دکتر میترا رضایی، در گفتگو با وب دا با اشاره به اینکه 764 کارخانه، 600 کارگاه، 24 مرکز نگهداری مواد غذایی، 298 واحد مشاغل خانگی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد فعالیت دارند،گفت: برای نظارت بر سلامت مواد غذایی اقدامات مختلفی از سوی مدیریت امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی انجام می شود.

وی گفت: 336 مورد صدور پروانه بهداشتی بهره برداری، 4 هزار و 607 مورد صدور یا اصلاح پروانه ساخت،  هزار و 380 مورد گواهی بهداشت صادرات مواد غذایی، 412 مورد صدور مجوز مصرف کالای وارداتی، 137 مورد صدور مجوز ترخیص کالاهای وارداتی، 22 مورد صدور گواهی صادرات انطباق محصولات کشاورزی، سه هزار و 264مورد بازرسی انجام شده از واحد های تولیدی ، 2 هزار و 594 مورد نمونه برداری انجام شده از واحدهای تولیدی، 43 مورد کمیته قانونی و فنی از ابتدای سال صادر شده است.

دکتر رضایی با بیان اینکه افراد سالم قادر به کار مؤثرتر و تولید بیشتر هستند که در نهایت به رشد اقتصادی و کاهش فقر منجر می شود تصریح کرد: در زمینه تأمین حق غذا برای همه دولت‌ها، بخش خصوصی، کشاورزان، دانشگاه‌ها، جامعه‌ی مدنی و افراد باید با یکدیگر همکاری کنند تا تنوع بیشتری از غذاهای مغذی، مقرون‌به‌صرفه، در دسترس، ایمن و پایدار برای جامعه فراهم شود.

 

 

خبرهای روز

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image