• 1405/05/18
  • - تعداد بازدید: 81
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

تعیین تکلیف بیش از ۹۰ درصد بیماران اورژانس در کمتر از ۶ ساعت/آمادگی کامل اورژانس‌های بیمارستانی برای خدمت‌رسانی در دهه پایانی ماه صفر

356

 

مدیر گروه طب اورژانس دانشگاه علوم پزشکی مشهد از آمادگی کامل اورژانس بیمارستان‌های دانشگاهی برای ارائه خدمات بی‌وقفه به بیماران و زائران در دهه پایانی ماه صفر خبر داد و گفت: بیش از ۹۰ درصد بیماران مراجعه‌کننده به اورژانس‌ها در کمتر از ۶ ساعت تعیین تکلیف و برای ادامه روند درمان به بخش‌های مربوطه منتقل می‌شوند.

دکتر سیدمحمد موسوی در گفت‌وگو با خبرنگار وبدا اظهار کرد: با توجه به افزایش حضور زائران و احتمال افزایش مراجعات به مراکز درمانی در دهه پایانی ماه صفر، تمامی اورژانس‌های بیمارستان‌های دانشگاهی از نظر نیروی انسانی، تجهیزات و امکانات مورد نیاز در آمادگی کامل قرار دارند و خدمات درمانی به‌صورت شبانه‌روزی و بدون وقفه ارائه می‌شود.

وی افزود: در هر شیفت کاری اورژانس بیمارستان‌ها، متخصصان و رزیدنت‌های طب اورژانس حضور دارند و در کنار آنان، دانشجویان پزشکی سال‌های بالاتر نیز در فرآیند ارائه خدمات مشارکت می‌کنند تا پاسخگویی مناسب به بیماران و مدیریت مراجعات با سرعت بیشتری انجام شود.

مدیر گروه طب اورژانس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به برنامه‌ریزی ویژه برای اورژانس سه بیمارستان حضرت قائم(عج)، امام رضا(ع) و شهید هاشمی‌نژاد مشهد، تصریح کرد: ظرفیت تخت اورژانس این سه مرکز به ترتیب ۴۵، ۶۰ و ۴۲ تخت است و تمهیدات لازم برای مدیریت مراجعات احتمالی و حفظ ظرفیت پذیرش بیماران جدید پیش‌بینی شده است.

تعیین تکلیف سریع بیماران؛ اولویت مدیریت اورژانس‌ها

دکتر موسوی با تأکید بر اهمیت تعیین تکلیف سریع بیماران در اورژانس گفت: بیش از ۹۰ درصد بیماران مراجعه‌کننده به اورژانس‌های بیمارستانی در کمتر از ۶ ساعت تعیین تکلیف می‌شوند و پس از مشخص شدن وضعیت، بیماران نیازمند بستری به بخش‌های مربوطه منتقل می‌شوند تا ظرفیت تخت‌های اورژانس برای پذیرش بیماران جدید حفظ شود.

وی ادامه داد: مدیریت صحیح جریان بیماران در اورژانس، یکی از عوامل مهم در ارائه خدمات سریع و باکیفیت است و انتقال به‌موقع بیماران تعیین تکلیف‌شده به بخش‌های بستری، نقش مؤثری در جلوگیری از ازدحام و افزایش زمان انتظار در اورژانس دارد.

پایش مستمر عملکرد اورژانس‌های بیمارستانی

مدیر گروه طب اورژانس دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطرنشان کرد: در ایام دهه پایانی ماه صفر، پایش و بازرسی مستمر از اورژانس بیمارستان‌ها انجام می‌شود و ضمن ارزیابی روند ارائه خدمات، نیازهای نیروی انسانی، تجهیزات و امکانات این بخش‌ها نیز به‌صورت میدانی بررسی خواهد شد.

دکتر موسوی افزود: در صورت شناسایی کمبود یا نیاز فوری، موضوع به مسئولان مربوطه اعلام می‌شود تا اقدامات لازم در کوتاه‌ترین زمان انجام شود و کمبود احتمالی در روند خدمت‌رسانی به بیماران خللی ایجاد نکند.

وی با اشاره به تجربه سال‌های گذشته در دهه پایانی ماه صفر و همچنین تجربه خدمت‌رسانی در مراسم تشییع رهبر شهید، گفت: تجربه‌های به‌دست‌آمده از این مناسبت‌ها موجب شده است برنامه‌ریزی و آمادگی نیروهای اورژانس بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد با دقت بیشتری انجام شود و در حال حاضر شرایط آمادگی این بخش‌ها مطلوب است.

مدیر گروه طب اورژانس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پایان با قدردانی از تلاش شبانه‌روزی کادر درمان اظهار کرد: امیدواریم با رعایت توصیه‌های بهداشتی و ایمنی از سوی زائران و مجاوران، شاهد کمترین میزان بروز بیماری و حوادث در این ایام باشیم و تمامی هموطنان با سلامت کامل به شهرهای خود بازگردند.

  • گروه خبری : پزشکی,اخبار دهه پایانی صفر
  • کد خبری : 190090
کلیدواژه
مسئول  پایگاه خبری وبدا
مؤلف

مسئول پایگاه خبری وبدا

نظرات

0 تعداد نظرات

درج نظر