• 1405/03/17
  • - تعداد بازدید: 18
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری کمیته تخصصی سلامت جوانان استان؛ تأکید بر هم‌افزایی دستگاه‌ها برای ارتقای سلامت جوانان

 

کمیته تخصصی سلامت جوانان استان به همت مدیریت جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد و با حضور معاون فنی معاونت بهداشت، اعضای دبیرخانه کمیته تخصصی سلامت جوانان و نمایندگان دستگاه‌ها و سازمان‌های عضو برگزار شد.

به گزارش وب دا، در این نشست دکتر محمد احمدیان با اشاره به چالش‌ها و مسائل حوزه سلامت جوانان اظهار کرد: سبک زندگی سالم و پیشگیری از سوانح و حوادث از مهم‌ترین موضوعات مرتبط با سلامت جوانان در گروه سنی ۱۸ تا ۲۹ سال به شمار می‌رود.

وی با تأکید بر ضرورت همکاری و هم‌افزایی بین‌بخشی برای پاسخگویی به نیازهای سلامت این گروه سنی افزود: توجه جوانان به سلامت خود در حال حاضر چندان مطلوب نیست و لازم است با بهره‌گیری از آموزش‌های نوین، تقویت مراقبت‌های پیشگیرانه و اجرای مداخلات مشارکت‌محور، از تمامی ظرفیت‌های موجود برای تأمین، حفظ و ارتقای سلامت جوانان استفاده شود.

معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ادامه به برنامه‌های سلامت جوانان اشاره کرد و گفت: دو محور اصلی در این برنامه‌ها شامل ارائه مراقبت‌های سلامت برای گروه سنی جوان بر اساس بسته‌های خدمتی وزارت بهداشت و نیز آموزش‌های مرتبط با موضوعات سلامت است. این خدمات شامل معاینه، شناسایی و پیگیری اختلالات و همچنین ارائه آموزش‌های سلامت‌محور به جوانان می‌شود.

در ادامه این نشست، دکتر محمدمهدی ایزدپناه نیز بر اهمیت هم‌افزایی میان سازمان‌ها و دستگاه‌های عضو در قالب کمیته تخصصی سلامت جوانان تأکید کرد و خواستار برگزاری نشست‌های مشترک و افزایش تعامل و هماهنگی میان دستگاه‌ها برای ارتقای کیفیت خدمات ارائه‌شده به جوانان شد.

در این جلسه نمایندگان سازمان بهزیستی، جمعیت هلال‌احمر، صدا و سیمای خراسان رضوی و مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز حضور داشتند و درباره برنامه‌ریزی مشترک در حوزه سلامت جوانان به تبادل نظر پرداختند.

در این نشست بر موضوعاتی همچون بهره‌مندی جوانان از خدمات مراقبتی، تشکیل پرونده الکترونیک سلامت، اطلاع‌رسانی و افزایش آگاهی در زمینه خودمراقبتی، ترویج سبک زندگی سالم، پیشگیری از رفتارهای آسیب‌رسان و کاهش سوانح و حوادث تأکید شد.

همچنین مقرر شد از ظرفیت‌های دستگاه‌ها و نهادهایی همچون جمعیت هلال‌احمر، شهرداری، دانشگاه‌ها، نیروهای انتظامی، حوزه‌های علمیه و سایر سازمان‌های مرتبط برای اجرای برنامه‌های ارتقای سلامت جوانان در سطح استان استفاده شود.

 

 

  • گروه خبری : بهداشت و پیشگیری
  • کد خبری : 188702
کلیدواژه
مسئول  پایگاه خبری وبدا
مؤلف

مسئول پایگاه خبری وبدا

عکس های مرتبط

نظرات

0 تعداد نظرات

درج نظر