• 1405/07/21
  • - تعداد بازدید: 2
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تأکید بر تبادل تجربیات و ارتقای شاخص‌های طرح ملی آمایش امید در نشست هم‌افزایی مسئولان جوانی جمعیت

400

 

نشست هم‌افزایی طرح ملی آمایش امید با هدف تبادل تجربیات، بررسی اقدامات انجام‌شده و شناسایی راهکارهای ارتقای شاخص‌های این برنامه، با حضور مسئولان و کارشناسان حوزه جوانی جمعیت در ستاد مرکز بهداشت شماره ۲ مشهد برگزار شد.

به گزارش وب دا ، این نشست با حضور دکتر سردار، مدیر گروه جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس مرکز بهداشت استان و معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، رئیس و کارشناسان گروه جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس معاونت بهداشتی، سرپرست گروه جوانی جمعیت و همچنین رؤسا و کارشناسان گروه جوانی جمعیت مراکز بهداشت پنجگانه مشهد، کلات و سرخس برگزار شد.

در ابتدای این نشست، دکتر چوبدار، رئیس مرکز بهداشت شماره ۲ مشهد، ضمن خوشامدگویی به حاضران، بر اهمیت موضوع جوانی جمعیت و ضرورت توجه ویژه به برنامه‌ها و اقدامات مرتبط با این حوزه تأکید کرد.

در ادامه، دکتر سردار با اشاره به اهمیت پاسخ‌گویی صحیح، آگاهانه و اقناعی به پرسش‌ها و شبهات افراد در حوزه جوانی جمعیت، بر ضرورت شناسایی ابهامات و گره‌های ذهنی مخاطبان و ارائه پاسخ‌های مناسب و آگاهانه تأکید کرد.

وی هدف از برگزاری این نشست را تبادل تجربیات، انتقال دانش و بهره‌گیری از اقدامات اثربخش شهرستان‌ها برای بهبود عملکرد و ارتقای شاخص‌های طرح ملی آمایش امید عنوان کرد.

در بخش پایانی نشست، نمایندگان شهرستان‌های حاضر ضمن ارائه گزارشی از وضعیت موجود، به تشریح ابتکارات، تجربیات و اقدامات اجرایی خود در زمینه ارتقای شاخص‌های این طرح پرداختند. همچنین راهکارهای بهره‌گیری از تجربیات موفق، تقویت تعامل و توسعه همکاری‌های بین‌بخشی با هدف بهبود اجرای برنامه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

  • گروه خبری : بهداشت و پیشگیری,مشهد پنج
  • کد خبری : 191646
کلیدواژه
مسئول  پایگاه خبری وبدا
مؤلف

مسئول پایگاه خبری وبدا

نظرات

0 تعداد نظرات

درج نظر