• 1405/05/21
  • - تعداد بازدید: 31
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برپایی موکب درمانی دانشجویی و اردوی جهادی «محبت» در روزهای پایانی ماه صفر

159

 

مدیر امور فرهنگی و فوق‌برنامه دانشگاه علوم پزشکی مشهد از برپایی موکب درمانی دانشجویی و برگزاری اردوی جهادی «محبت» در روزهای پایانی ماه صفر خبر داد و گفت: دانشجویان جهادگر دانشگاه با ارائه خدمات متنوع درمانی، توانبخشی و فرهنگی، در خدمت زائران و مجاوران حضرت امام رضا(ع) و ساکنان مناطق کم‌برخوردار هستند.

مهدی کاظمی در گفت‌وگو با خبرنگار وب‌دا اظهار کرد: موکب درمانی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سه روز پایانی ماه صفر فعال شده است. این موکب در مسیر فرودگاه شهید هاشمی‌نژاد و مقابل بوستان ریحانه برپا شده و از امروز تا ۲۲ مردادماه به ارائه خدمات می‌پردازد.

وی افزود: در این موکب خدمات پزشکی، پرستاری، دارویی، فیزیوتراپی و فرهنگی به زائران و مجاوران حضرت امام رضا(ع) ارائه می‌شود و موکب از ساعت ۸ صبح تا ۲۰ فعال است.

مدیر امور فرهنگی و فوق‌برنامه دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: فعالیت موکب در دو شیفت صبح و عصر انجام می‌شود؛ شیفت صبح از ساعت ۸ تا ۱۴ و شیفت عصر از ساعت ۱۴ تا ۲۰ است. در هر شیفت ۲۰ نفر از دانشجویان جهادگر حضور دارند و در مجموع روزانه ۴۰ نفر در این موکب به ارائه خدمت می‌پردازند.

کاظمی با اشاره به حضور دانشجویان دانشکده‌های مختلف دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این موکب گفت: تمامی خادمان موکب را دانشجویان تشکیل می‌دهند که با روحیه جهادی و با هدف خدمت به زائران و مجاوران حضرت رضا(ع) در این برنامه مشارکت کرده‌اند.

وی همچنین از برگزاری اردوی جهادی «محبت» از ۲۱ تا ۲۳ مردادماه خبر داد و اظهار کرد: این اردوی جهادی سه‌روزه با همکاری کانون جهادی سحاب و کانون‌های فرهنگی و هنری دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می‌شود و محل ارائه خدمات آن مدرسه شیخ صدوق واقع در توس ۶۵ است.

مدیر امور فرهنگی و فوق‌برنامه دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: در اردوی جهادی «محبت»، خدمات متنوعی در حوزه‌های پزشکی، دندانپزشکی، پرستاری، مامایی، فیزیوتراپی، کاردرمانی، گفتاردرمانی، بینایی‌سنجی و شنوایی‌سنجی به مردم منطقه ارائه خواهد شد.

کاظمی با اشاره به حضور جهادگران در این اردوی سه‌روزه گفت: روزانه ۶۰ جهادگر، شامل دانشجویان دختر و پسر، در این برنامه حضور خواهند داشت و خدمات مورد نیاز ساکنان منطقه را ارائه می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: گروه‌های جهادی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سال‌های گذشته نیز با برگزاری اردوهای جهادی و برپایی موکب‌های درمانی، خدمات گسترده‌ای به مردم و زائران ارائه کرده‌اند و در این برنامه‌ها بیشترین مراجعات مربوط به حوزه‌های پزشکی، دندانپزشکی، مامایی، بینایی‌سنجی و شنوایی‌سنجی بوده است.

مدیر امور فرهنگی و فوق‌برنامه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پایان تأکید کرد: حضور داوطلبانه دانشجویان در این برنامه‌ها علاوه بر ارائه خدمات تخصصی به مردم، جلوه‌ای از مسئولیت‌پذیری اجتماعی و فرهنگ ایثار و خدمت جهادی در میان نسل جوان دانشگاه علوم پزشکی مشهد است

 

 

  • گروه خبری : فرهنگی,اخبار دهه پایانی صفر
  • کد خبری : 190210
کلیدواژه
مسئول  پایگاه خبری وبدا
مؤلف

مسئول پایگاه خبری وبدا

نظرات

0 تعداد نظرات

درج نظر