• 1396/01/16
  • - تعداد بازدید: 5
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به بیش از 15 هزار نفر در چناران

با توجه به نزدیک بودن شهر چناران به مشهد مقدس  ودارا بودن مکانهای سرسبز سیاحتی ، شبکه بهداشت ودرمان با تشکیل اکیپ های بهداشتی ودرمانی  واورژانس 115  در تعطیلات نوروزی سال 96به 15 هزار و 500  نفر از زائرین علی بن موسی الرضا(ع) ومسافرین و ساکنین شهر چناران  ارائه خدمت نمود.


مدیرشبکه بهداشت ودرمان گفت : در حوزه بهداشت از هشت مرکز بهداشتی ودرمانی وشش پایگاه جامع سلامت  تحت پوشش، 12 واحد در تعطیلات نوروزی فعال وبا همکاری اعضا تیم سلامت به 6 هزار و 147 مراجعه کننده خدمات ارائه شد.


دکتر رجب پور با اشاره فعالیت حدود یک هزار و 800 مرکز تهیه وتوزیع مواد غذایی واماکن عمومی  در این شهرستان اظهار داشت: در این مدت یک هزار و 600 بازدید از این مراکز انجام شد که  تعداد 33 مورد آن بخاطر تخلفات معرفی به مراجع قضایی  پلمپ شدند ومقدار دو هزار و 700 کیلو گرم  موادغذایی فاقد مشخصات بهداشتی معدوم گردید.


مدیر شبکه بهداشت ودرمان اظهار داشت: در این مدت هفت هزار و 700 نفر به بیمارستان ثامن الائمه(ع) این شهرستان به دلیل مشکلاتی از جمله  بیماریهای قلبی وعروقی ، تنفسی ، حوادث وتصادفات ، مسمومیت ها ، زنان ،  سکته مراجعه و خدمات مورد نیاز را دریافت کردند و تعداد 58 زایمان  و 511 مورد عمل جراحی در این مرکز با موفقیت انجام شده است.


دکتر رجب پور گفت: در این مدت 244 مأموریت توسط اورژانس 115 شهرستان انجام  که 57 مورد آن تصادفی و 187 مورد آن غیر تصادفی بوده است.


همچنین در تعطیلات نوروزی، رییس دانشگاه علوم پزشکی و معاونین بهداشتی و درمانی ، نماینده ناظر وزارت بهداشت ، رییس خدمات سفر ، مدیر روابط عمومی  و مدیرحراست به اتفاق هیأت های همراه ضمن تبریک سال جدید  وخدا قوت به همکاران از نزدیک نحوه ارائه خدمات شهرستان را مورد بازدید وبررسی قرار دادند.






{jcomments on}

  • گروه خبری : بهداشت و پیشگیری
  • کد خبری : 163672
کلیدواژه
مدیر سیستم
مؤلف

مدیر سیستم