• 1401/10/14
  • - تعداد بازدید: 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بالغ بر 90 درصد بیماران آلوده به ویروس HIV تحت پوشش بیمه قرار دارند

0700.jpg - 8.24 kbکارشناس مسئول پیشگیری از ایدز و هپاتیت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: خدمت رسانی به بیماران آلوده به ویروس HIV رایگان بوده و 90 درصد این بیماران تحت پوشش بیمه قرار دارند.


دکتر علی حسین پور در گفتگو با وب دا خاطر نشان کرد: در حال حاضر 4 مرکز مشاوره رفتاری در خیابانهای رسالت، بلوار بسیج، امام هادی(ع)، وحدت، تست HIV رایگان از بیماران دریافت می کنند و در صورت مثبت بودن، روند درمان به صورت رایگان ارائه می شود.  


وی تصریح کرد: مرکز مشاوره رفتاری قوچان و کاشمر نیز با همین رویه به بیماران مشکوک و آلوده به به ویروس HIV خدمات ارائه می دهند.  


کارشناس مسئول پیشگیری از ایدز و هپاتیت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه خدمات رادیولوژی، داروهای مورد نیاز بیماران و خدمات آزمایشی برای این بیماران به صورت رایگان انجام می شود، گفت: اگر فردی در این میان الوده به ویروس باشد اما تحت پوشش بیمه ای نباشد، می تواند از خدمات بیمه ای سلامت بهره مند شود.


کارشناس مسئول پیشگیری از ایدز و هپاتیت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه غربالگریHIV  در 20 کمپ اجباری و سرکشی از  پاتوق های معتادین از دیگر خدمات حوزه بهداشتی است، گفت: بررسی شیوع بیماری و نحوه انتقال بیماری و پیگیری روند درمان بیماران مهمترین اولویت های این حوزه است .


وی گفت: از مادران باردار متقاضی نیز تست HIV گرفته می شود تا در صورت ابتلا به این بیماری، روند درمانی درست برای مادر پیش بینی شود و از ابتلا فرزند به این بیماری جلوگیری شود.

  • گروه خبری : بهداشت و پیشگیری
  • کد خبری : 166867
کلیدواژه
مدیر سیستم
مؤلف

مدیر سیستم