• 1395/12/04
  • - تعداد بازدید: 3
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری مانور بسیج سلامت نوروزی در شهرستان طرقبه شاندیز

مانور بسیج سلامت نوروزی سال1396 با حضور کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان طرقبه و شاندیز و مدیران ادارات دامپزشکی،گردشگری و محیط زیست  شهرستان طرقبه شاندیز برگزار شد.


مدیر شبکه بهداشت شهرستان اظهار داشت: هر ساله با نزدیک شدن ایام تعطیلات نوروزی با افزایش فعالیت برخی از مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی از جمله فروشگاه ها، اماکن اقامتی - تفریحی، اماکن مسیر  راهی و سرویس های بهداشتی در سطح شهر و در کنار جاده ها، مرکز سلامت محیط و کار در سطح کشور مسئولیت تامین شرایط بهداشتی در راستای حفظ و ارتقای سطح سلامت شهروندان و مسافران نوروزی و پیشگیری از بروز اپیدمی های منتقله از آب و غذا در این ایام را بر عهده دارند.


دکتر صحی زاده با اشاره به اهمیت موضوع و ضرورت افزایش نظارت های بهداشتی گفت: برنامه بسیج سلامت نوروزی از ابتدای اسفند ماه سال جاری تا پایان پانزدهم فروردین سال بعد به صورت شبانه روزی و از ساعت 8 صبح لغایت 20 در کلیه روزهای اداری و تعطیلات و در صورت لزوم تا رفع مشکلات و رسیدگی به شکایات مردمی سامانه 190 با همکاری پرسنل بهداشت محیط با تاکید بر اماکن و مراکز حساس اجرا می شود.


وی، هدف کلی مانور را حفظ و ارتقای سطح سلامت شهروندان و مسافران نوروزی در ایام تعطیلات عنوان و تصریح کرد: افزایش نظارت و بازرسی های بهداشتی از مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی ، افزایش نظارت و بازرسی های بهداشتی از اماکن عمومی ، افزایش نظارت و بازرسی های بهداشتی از اماکن ، نمونه برداری از مواد غذایی حساس مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی و کنترل کیفی آب اشامیدنی (کلرسنجی و نمونه برداری) در اماکن عمومی و مراکز اقامتی و مسیر  راهی از اهداف اختصاصی مانور خواهد بود.



 


{jcomments on}


 

  • گروه خبری : بهداشت و پیشگیری
  • کد خبری : 134561
کلیدواژه
مدیر سیستم
مؤلف

مدیر سیستم