• 1396/01/06
  • - تعداد بازدید: 4
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

پلمپ کارگاه غیر مجاز بسته بندی گوشت در طرقبه و شاندیز

مدیر شبکه بهداشت و درمان طرقبه و شاندیز از شناسایی و پلمپ یک کارگاه غیر مجاز بسته بندی گوشت در این شهرستان خبر داد.


به گزارش وب دا، دکتر صحی زاده اظهار داشت: در پی گزارشهای مردمی و پیرو شکایت صورت گرفته در سامانه 190، بازرسان گروه مهندسی بهداشت محیط این شبکه با هماهنگی صورت گرفته با شبکه دامپزشکی شهرستان و نیروی انتظامی از کارگاه مذکور که در محیطی غیر قانونی و غیر بهداشتی فعالیت داشته و اقدام به بسته بندی و توزیع گوشت بصورت غیر مجاز می کرد بازدید بعمل آورد.


وی بیان داشت: در این زمینه حدود 162 کیلو گرم گوشت توقیف و تا زمان تعین تکلیف مکان فوق نیز پلمپ گردید.


دکتر صحی زاده خاطر‌نشان کرد: نظارت یکی از مهمترین وظایف شبکه بهداشت و درمان شهرستان است و با هرگونه فعالیت غیر‌مجاز،سریع و قاطعانه برخورد خواهد شد.


 وی از شهروندان خواست،مواد پروتئینی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر تهیه نمایند و در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی مراتب را به شماره تلفنهای 34225565و 34225009 اطلاع دهند.




{jcomments on}


 

  • گروه خبری : بهداشت و پیشگیری
  • کد خبری : 163657
کلیدواژه
مدیر سیستم
مؤلف

مدیر سیستم