• 1396/08/22
  • - تعداد بازدید: 1
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

سالن آمفی تئاتر شهید هاشمی نژاد به دانشگاه علوم پزشکی مشهد بازگردانده می شود

رییس بیمارستان شهید هاشمی نژاد مشهد از بازگرداندن سالن آمفی تئاتر شهید هاشمی نژاد به دانشگاه علوم پزشکی مشهد خبر داد.


به گزارش وب دا، دکتر موسوی افزود: در نشستی که با حضور جمعی از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی مشهد، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، اداره کتاخانه های استان و فرمانداری برگزار شد، با توجه به اسناد و مدارک قانونی توافق شد که تالار شهید هاشمی نژاد به دانشگاه علوم پزشکی مشهد بازگردانده شود.


وی گفت: بر این اساس در آینده نزدیک تمامی واحدهای این سالن، توسط اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تخلیه و برای استفاده به بیمارستان شهید هاشمی نژاد تحویل داده می شود.


دکتر موسوی اظهار داشت: با توجه به اینکه بخشی از آمفی تئاتر به کتابخانه عمومی اختصاص داشته است به منظور دسترسی مردم منطقه به کتاب و کتابخانه، قرار شد تفاهم نامه جداگانه ای با اداره کتابخانه های استان منعقد شود.


گفتنی است: در قالب قراردادی میان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی در سال 75 ساختمان آمفی تئاتر شهید هاشمی نژاد به مدت 14 سال به اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی واگذار شد.


همچنین بر اساس این تفاهم نامه پس از پایان مدت قرار داد آمفی تئاتر تخلیه و با تمامی تجهیزات و تاسیسات به دانشگاه علوم پزشکی مشهد  تحویل داده شود.


زمان اتمام این قرار داد سال 89 بود و پس از آن دانشگاه علوم پزشکی مشهد طی چندین نامه از اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خواست تا تسبت به تخلیه و تحویل آمفی تئاتر هاشمی نژاد اقدام نماید. اما این درخواست از سوی طرف قرار داد ترتیب اثر داده نشد.


اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی به جای پاسخ به دانشگاه علوم پزشکی مشهد، به طور مستقیم به دفتر امور اجتماعی و سازمان های مردم نهاد استانداری خراسان رضوی اعلام نمود که به دلیل در حال ساخت بودن مجتمع فرهنگی و سالن مرکزی، تحویل آمفی تئاتر هاشمی نژاد به پس از بهره برداری از مجتمع فرهنگی موکول شود.


در این راستا دانشگاه علوم پزشکی مشهد به دلیل نیاز مبرم بیمارستان شهید هاشمی نژاد به فضای درمانی با این پیشنهاد اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی موافقت نکرد و مراتب برای پیگیری به مدیریت ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات استانداری خراسان رضوی ارسال شد و پس از حدود 4 سال از زمان اتمام قرار داد( سال 93) درخواست حل اختلاف شد.


تا کنون نشست های متعددی با حضور طرفین برگزار و در نهایت حقانیت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این پرونده محرز شد و بر اساس آن باید آمفی تئاتر تخلیه می شد که تا کنون این امر صورت نگرفته است.


با توجه به اجرای پروژه ملی بیمارستان 320 تختخوابی شهید هاشمی نژاد و پیگیری و تاکید وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی نسبت به ساخت سریع این پروژه و لزوم تخریب بخشی از بیمارستان قدیمی؛ به منظور جلوگیری از بروز اختلال در روند ارائه خدمات، مسئولان بیمارستان شهید هاشمی نژاد برای سرعت بخشی و بنا بر ضرورت، بخشی از فضای اداری آمفی تئاتر را برای مدت محدود در اختیار گرفتند.


لازم به ذکر است که بیش از 5 سال است که از زمان اتمام قرار داد گذشته است و فعالیت های فرهنگی که در این ساختمان نیز انجام می شد محدود بوده است.


اقدامی برای تخلیه اموال هنرمندان و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی از مجتمع انجام نشده و وسایل به اتاقهای خالی مجتمع منتقل شده است .


{jcomments on}

  • گروه خبری : توسعه
  • کد خبری : 186520
کلیدواژه
مدیر سیستم
مؤلف

مدیر سیستم