• 1405/03/18
  • - تعداد بازدید: 42
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نوید افتتاح خوابگاه ۴۰۰ نفره دخترانه و راه‌اندازی نخستین خوابگاه متأهلی ملکی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد

 

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در آیین جشن «نبض ولایت»، از اتمام مراحل ساخت خوابگاه بزرگ دخترانه و تحول در زیرساخت‌های اسکان دانشجویان متأهل خبر داد.

به گزارش وب‌دا ، دکتر اسماعیل‌زاده در جمع پرشور دانشجویان در کوی پردیس، با اشاره به اولویت‌های رفاهی دانشگاه اظهار کرد: با تلاش‌های صورت گرفته و همکاری آستان قدس رضوی، عملیات ساخت خوابگاه ۴۰۰ نفره دخترانه به مراحل پایانی خود رسیده است و به‌زودی آماده بهره‌برداری و میزبانی از دانشجویان خواهد بود.

گامی بلند برای حمایت از خانواده؛ نخستین خوابگاه متأهلی ملکی

وی در ادامه، یکی از راهبردی‌ترین اقدامات دانشگاه در حوزه رفاهی را اختصاص فضا برای دانشجویان متأهل دانست و اعلام کرد: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده، خوابگاه «بهار ۴» با تغییر کاربری، به نخستین خوابگاه متأهلی ملکی دانشگاه تبدیل می‌شود تا بخشی از دغدغه‌های معیشتی و اسکان دانشجویان در حال تحصیل که تشکیل خانواده داده‌اند، برطرف گردد.

تجلیل از الگوهای برتر زیستِ خوابگاهی

بخش دیگری از این مراسم به حوزه مدیریت محیط‌های دانشجویی اختصاص داشت. در راستای ارتقای استانداردهای زندگی در فضاهای جمعی و ترویج فرهنگ سلامت، از سرپرستان فعال خوابگاه‌ها که نقش کلیدی در مدیریت و برقراری نظم این مجموعه‌ها دارند، قدردانی شد.

همچنین، با هدف تشویق دانشجویان به رعایت اصول بهداشتی و نظم، از ساکنان «اتاق‌های نمونه» که در ارزیابی‌های دوره‌ای به عنوان الگوهای برتر زیستِ سالم در خوابگاه شناخته شده بودند، تجلیل به عمل آمد.

جشن «نبض ولایت»؛ بستری برای پیوند نشاط و توسعه

این خبرهای امیدبخش در حاشیه جشن خیابانی «نبض ولایت» که به مناسبت عید غدیر و به همت کانون‌های فرهنگی و هنری برگزار شده بود، اعلام شد. این مراسم با اجرای برنامه‌های متنوع هنری، موسیقی زنده، مسابقات دانشجویی و نورافشانی، شب خاطره‌انگیزی را در کوی پردیس و در مجاورت خوابگاه‌های دانشجویی رقم زد تا نویدبخش فصلی نو در توسعه امکانات رفاهی و زیرساخت‌های اسکان دانشگاه باشد.

 

  • گروه خبری : دانشجو
  • کد خبری : 188731
کلیدواژه
مسئول  پایگاه خبری وبدا
مؤلف

مسئول پایگاه خبری وبدا

عکس های مرتبط

نظرات

0 تعداد نظرات

درج نظر