• 0/00/00
  • - تعداد بازدید: 11
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

پلمپ شش نانوایی متخلف در راستای کنترل کووید-19 در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد

مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد از پلمپ6  نانوایی متخلف در راستای کنترل بیماری کرونا خبر داد.


مهندس علی اصغر حسنی  در گفتگو با وب دا اظهار کرد: با توجه به بحران بوجود آمده نظارت بازرسین بهداشت محیط از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی به ویژه نانوایی ها در مشهد و شهرستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ساعات اداری و غیر اداری شدت یافته و گزارش تخلفات بصورت روزانه به ستاد مرکزی معاونت بهداشت اعلام می گردد.


وی خاطر نشان کرد: با توجه به ارسال دستورالعمل های پیشگیری از کرونا برای تمامی نانوایی ها و آموزش های لازم و تاکید بر رعایت تمامی اصول پیشگیری توسط متصدیان این واحدها، متاسفانه در بازدیدها مشاهده شد بعضی از نانوایان در رعایت این اصول بهداشتی کوتاهی نموده اند. لذا در همین راستا 5  نانوایی متخلف در شهر مشهد  پلمپ شد.


مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: تاکنون یک نانوایی هم در شهرستان های تابعه دانشگاه بدلیل عدم رعایت موازین بهداشتی پلمپ گردیده است.


 مهندس حسنی گفت: طی روز گذشته از 458 نانوایی در سطح استان بازدید و برای 59 واحد اخطاریه صادر  شده و 13 مورد نیز بدلیل تخلف به مراجع قضایی معرفی شدند .


 مهندس علی اصغر حسنی با اشاره  به اینکه برای پیشگیری از شیوع کرونا، تا حد امکان باید از تبادل پول نقد خودداری شود، گفت: پرداخت هزینه نان با استفاده از کارت خوان و صرفا توسط خود خریدار انجام پذیرد بعلاوه اینکه در هر نانوایی، باید یک فروشنده برای دریافت وجه به کار گرفته شود و این فرد به هیچ عنوان نباید با تهیه و توزیع نان در تماس باشد.


وی آگاهی کارکنان نانوایی از نشانه های شایع ویروس کرونا شامل تب، سرفه خشک و تنگی نفس را بسیار ضروری دانست و بر شست و شوی مکرر دستها بر اساس دستورالعمل مربوطه توسط نانواها تاکید نمود.


مهندس حسنی گفت: از ورود افراد متفرقه به داخل کارگاه نانوایی باید خودداری شود و  افراد شاغل در نانوایی در صورت داشتن علائم ابتلا به عفونت های حاد تنفسی و سرماخوردگی نباید به هیچ عنوان به محل کار خود مراجعه کنند.


وی همچنین ضد عفونی و گندزدایی تمامی تجهیزات نانوایی و سطوحی که نان روی آن قرار می‌گیرد به صورت روزانه و قبل از شروع کار را ضروری برشمرد و اظهار کرد: استفاده از ماسک و دستکش توسط متصدی عرضه کننده نان ضروری است.


مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بسیاری از نانوایی ها اقدامات بسیار خوبی در  زمینه رعایت اصول بهداشتی انجام  داده اند که قابل تقدیر است.


وی با تاکید بر اینکه با متخلفان و تهدیدکنندگان سلامت شهروندان برخورد قانونی می شود، یادآور شد: شهروندان می توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی موضوع را به شماره های 190، 191 و یا 4030 اطلاع دهند. 


{jcomments on}

  • گروه خبری : بهداشت و پیشگیری
  • کد خبری : 164599
کلیدواژه
مدیر سیستم
مؤلف

مدیر سیستم