• 1405/05/22
  • - تعداد بازدید: 8
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازدید رئیس سازمان اورژانس کشور از مسیر تردد زائران پیاده رضوی

IMG_20260813_171831_599

 

رئیس سازمان اورژانس کشور و نماینده تام‌الاختیار وزیر بهداشت در برنامه‌های اربعین حسینی و دهه پایانی ماه صفر، با حضور در مسیر تردد زائران پیاده رضوی، روند ارائه خدمات سلامت و سایر خدمات به زائران را بررسی کرد.

به گزارش وب دا، دکتر جعفر میعادفر در جریان این بازدید با حضور در محورهای شاهرود، داورزن، سبزوار، نیشابور، قدمگاه و ملک‌آباد به مشهد، از نزدیک در جریان آخرین وضعیت خدمت‌رسانی به زائران پیاده رضوی قرار گرفت.

وی همچنین از پایگاه اورژانس ۱۱۵ ملک‌آباد، آمبولانس‌ها و اتوبوس‌آمبولانس‌های مستقر در مسیر، مجتمع فرهنگی میقات‌الرضا(ع)، موکب جوادالائمه(ع)، بیمارستان سیار سپاه و بخش‌های مختلف این مرکز درمانی از جمله داروخانه، اورژانس، اتاق عمل و بخش‌های زنان و مردان بازدید کرد.

رئیس سازمان اورژانس کشور در این بازدید، وضعیت ارائه خدمات بهداشتی، درمانی، دارویی، اسکان و پذیرایی از زائران را مورد ارزیابی قرار داد و ضمن خداقوت به خادمان و دست‌اندرکاران خدمت‌رسانی، بر ضرورت ارائه خدمات شایسته و درخور شأن زائران پیاده رضوی تأکید کرد.

دکتر میعادفر همچنین وضعیت موجودی و تأمین اقلام دارویی در مراکز خدمت‌رسان را بررسی کرد. بر اساس ارزیابی‌های انجام‌شده، وضعیت خدمات ارائه‌شده مطلوب گزارش شد و زائران نیز رضایت خود را از خدمات دریافتی اعلام کردند.

بر اساس این گزارش، در ادامه برنامه‌های امروز، رئیس سازمان اورژانس کشور از مراکز AMP، بیمارستان‌های ثابت و سیار و همچنین آمبولانس‌ها، اتوبوس‌آمبولانس‌ها و موتورلانس‌های مستقر در داخل و اطراف حرم مطهر رضوی بازدید خواهد کرد.

 

 

  • گروه خبری : پزشکی,اخبار دهه پایانی صفر
  • کد خبری : 190221
کلیدواژه
مسئول  پایگاه خبری وبدا
مؤلف

مسئول پایگاه خبری وبدا

عکس های مرتبط

IMG_20260813_171835_128

نظرات

0 تعداد نظرات

درج نظر