• 1401/12/14
  • - تعداد بازدید: 6
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

آمورش بیش از ۱۰ هزار جوان درگزی در زمینه سلامت و بهداشت

مدیر شبکه بهداشت و درمان درگز اظهار کرد: از ابتدای امسال تا کنون بیش از 10 هزار جوان این شهرستان زیر پوشش دوره های آموزشی در زمینه سلامت و بهداشت قرار گرفتند.


دکتر رضا حق پرست در گفتگو با وب دا خاطر نشان کرد: این شهرستان دارای ۱۳ هزار و ۱۶۰ نفر جوان ( ۱۸ تا ۲۹ سال) می باشد که بیش از 10 هزار نفر از این تعداد، از ابتدای امسال تا کنون با برگزاری ۴۹۵ دوره آموزشی با موضوعات ازدواج سالم، پیشگیری از سوانح و حوادث ترافیکی، پیشگیری از رفتارهای مخاطره آمیز، بیماری‌ها، تغذیه صحیح ، سلامت روان و ... از آموزش‌ و آگاهی مرتبط بهره مند شدند.


وی تصریح کرد : از ابتدای سال‌جاری تاکنون تعداد ۴۷۰ زوج در کلاس های هنگام ازدواج با موضوع های : اخلاق ، احکام ، حقوق ، روانشناسی، سلامت باروری و جنسی شرکت و آموزش های لازم را دریافت نمودند .


102.jpg - 38.49 kb


103.jpg - 50.59 kb

  • گروه خبری : شبكه های بهداشت و درمان
  • کد خبری : 181322
کلیدواژه
مدیر سیستم
مؤلف

مدیر سیستم