• 1403/12/29
  • - تعداد بازدید: 14
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

انجام 3600 مورد بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی زیر پوشش مرکز بهداشت شماره دو

مأموریت‌های ویژه ماه مبارک رمضان و تعطیلات نوروز با حضور 327 ناظر و بازرس بهداشتی اجرا می‌‌شودرئیس مرکز بهداشت شماره دو مشهد اظهار کرد: از ابتدای طرح سلامت نوروزی تا کنون بیش از 3600 مورد بازدید از اماکن عمومی، مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن زیارتی و بین‌راهی انجام شده است.


دکتر اسماعیلی در گفتگو با وب دا خاطر نشان کرد: طرح تشدید نظارت‌های سلامت نوروزی از ۱۱ اسفند در منطقه تحت پوشش مرکز بهداشت شماره دو مشهد آغاز شده و تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ ادامه خواهد داشت. این طرح با هدف حفظ سلامت عمومی، نظارت بر اماکن عمومی، مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن زیارتی و بین‌راهی و رسیدگی به شکایات مردمی در حال اجراست.


وی تصریح کرد: در قالب این طرح تا کنون،18 واحد صنفی متخلف به مراجع قضایی معرفی،20 واحد صنفی به دلیل تخلفات بهداشتی پلمب و به 58 مورد از شکایات مردمی رسیدگی شد.  


دکتر اسماعیلی در پایان تأکید کرد: کارشناسان سلامت محیط مرکز بهداشت شماره دو مشهد به‌صورت مستمر و شبانه‌روزی در حال پایش وضعیت بهداشتی اماکن و مراکز عرضه مواد غذایی هستند. شهروندان گرامی در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، می‌توانند از طریق سامانه ۱۹۰ گزارش خود را ثبت کنند.




 

  • گروه خبری : شبكه های بهداشت و درمان
  • کد خبری : 181860
کلیدواژه
مدیر سیستم
مؤلف

مدیر سیستم