• 1399/01/27
  • - تعداد بازدید: 3
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

پلمپ 56 واحد صنفی متخلف در قالب اجرای بسیج ملی مبارزه با کرونا در شهرستان چناران

مدیر شبکه بهداشت و درمان چناران اظهار کرد: از ابتدای اجرای طرح بسیج ملی مبارزه محیطی با ویروس کووید-19 تا کنون 56 واحد صنفی متخلف پلمپ شده است.


دکتر رجب پور در گفتگو با وب دا با بیان اینکه از ابتدای شیوع کرونا در کشور، کارشناسان بهداشت محیط و حرفه ای شهرستان چناران بصورت مستمر و با تمام ظرفیت عزم خود را جهت پیشگیری از این بیماری به کار بستند، گفت: : در این مدت 2853 مورد بازدید از اماکن و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در سطح شهرستان چناران توسط کارشناسان بهداشت محیط صورت گرفته ‌است که از این تعداد، 2296 بازدید مربوط به مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و 557 بازدید مربوط به اماکن عمومی بوده است  و  56 واحد صنفی متخلف به علت رعایت نکردن اصول بهداشتی و مصوبات ستاد مقابله با کرونا تعطیل و پلمپ شده اند.


مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان چناران افزود: بدلیل حساسیت بالای نانوایی ها تاکنون بیش از 600 بازدید از نانوایی های سطح شهرستان صورت گرفته و 11 نانوایی بدلیل عدم رعایت اصول بهداشتی پلمپ شده اند.


 دکتررجب پور با بیان اینکه کارشناسان پرتلاش بهداشت محیط و حرفه ای سربازان خط مقدم پیشگیری از شیوع بیماری کرونا هستند خاطر نشان کرد: از ابتدای شیوع این بیماری، گندزدایی ادارات، مناطق و معابر پرتردد، فروشگاه های زنجیره ای و شلوغ، اماکن عمومی و ... در دستور کار قرار گرفت و در این راستا بیش از 100 منزل مسکونی مبتلایان به کرونا و همسایگانشان گندزدایی و آموزش های لازم و مواد ضدعفونی کننده ارائه گردید.


  وی توزیع بیش از 15 هزار بروشور و پمفلت و چاپ 30 بنر آموزشی و اطلاع رسانی را از دیگر اقدامات همکاران بهداشت محیط در راستای پیشگیری از شیوع بیماری کووید-۱۹ در شهرستان چناران عنوان کرد.


مدیر شبکه بهداشت و درمان چناران در رابطه با فعالیت کارشناسان بهداشت حرفه ای چناران نیز اعلام کرد: در این مدت 2461 بازرسی توسط کارشناسان بهداشت حرفه ای چناران از کارخانجات این شهرستان صورت گرفته، بیش از 13000 بسته آموزشی بین شاغلین توزیع شده  و به بیش از 10 هزار نفر از شاغلین کارخانه ها آموزش داده شده است.


دکتر رجب پور ادامه داد: در همین مدت 1500 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته توسط همکاران واحد بهداشت محیط و حرفه ای کشف و معدوم شده است.




{jcomments on}

  • گروه خبری : شبكه های بهداشت و درمان
  • کد خبری : 180879
کلیدواژه
مدیر سیستم
مؤلف

مدیر سیستم