• 1403/09/05
  • - تعداد بازدید: 8
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

کمک 550 میلیون ریالی خیرین سلامت به شبکه بهداشت و درمان بردسکن

   تجهیز اتاق تهیه داروهای شیمی درمانی کودکان بیمار بیمارستان دکتر شیخمدیر شبکه بهداشت و درمان بردسکن از کمک 550 میلیون ریالی خیرین سلامت به شبکه بهداشت و درمان این شهرستان خبر داد.


دکتر حسین امامیان در گفتگو با وب دا اظهار کرد: این میزان کمک خیران سلامت در یک سال گذشته صورت گرفته و صرف خرید تجهیزات مورد نیاز و یا توسعه و بهسازی بخش های مختلف بیمارستان ولی عصر(عج) این شهرستان شده است.


وی خاطر نشان کرد: بیمارستان ولی عصر(عج) این شهرستان، قدمتی ۳۵ ساله دارد و مجوز آن ۵۴ تختخوابی بوده که امید است بتوانیم با تکمیل بخش‌های مغز و اعصاب، آندوسکوپی و بخش داخلی، مجوز ۹۶ تختخوابی بیمارستان ولیعصر(عج) را تا پایان امسال اخذ کنیم.


وی گفت: همچنین در اقدامی خیرخواهانه یک مادر شهید یک دستگاه نوکو اسپری دستگاه ضد عفونی اتاق عمل ، یک عدد برانکارد سه شکن و یک عدد صندلی تابوره جراحی )  به ارزش 700 میلیون ریال به بخش اتاق عمل بیمارستان ولی عصر(عج اهدا شد.

  • گروه خبری : شبكه های بهداشت و درمان
  • کد خبری : 181771
کلیدواژه
مدیر سیستم
مؤلف

مدیر سیستم