• 1404/08/18
  • - تعداد بازدید: 4
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

دانشجو و نخبه قرآنی دانشگاه علوم پزشکی مشهد: حرکت در مسیر قرآن و عترت رمز موفقیت من در زندگی و تحصیل بوده است

زهرا صفائیان، دانشجو و نخبه قرآنی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، رمز موفقیت خود در عرصه‌های علمی و قرآنی را حرکت در مسیر قرآن و عترت عنوان کرد و گفت: به همه دانشجویان توصیه می‌کنم که روزانه زمانی را به فعالیت‌های قرآنی اختصاص دهند، چرا که انس با قرآن تأثیری عمیق در رشد علمی و آرامش روحی دارد.


صفائیان متولد سال ۱۳۷۷ در مشهد است و در حال حاضر دانشجوی ترم دوم دکترای تخصصی باکتری‌شناسی پزشکی، عضو کمیته تحقیقات دانشجویی و از اعضای استعدادهای درخشان دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد می‌باشد. وی از دوران کودکی با محافل قرآنی مأنوس بوده و از همان زمان در مسابقات قرآنی دانش‌آموزی شرکت کرده است.


وی در گفتگو با وب دا  اظهار کرد: در خانواده‌ای قرآنی رشد یافته‌ام و از همان دوران کودکی با قرآن انس گرفته‌ام. پدرم از اساتید دانشگاه علوم پزشکی مشهد است و همواره مشوق من در مسیر فعالیت‌های علمی و قرآنی بوده است.


این نخبه قرآنی در طول سال‌های تحصیل موفق به کسب افتخارات متعدد در سطح دانشگاهی، استانی و کشوری شده است. از جمله افتخارات وی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:



  • رتبه اول مرحله کشوری و ملی جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت سال ۱۴۰۲ در رشته معارف نهج‌البلاغه

  • رتبه اول مرحله کشوری و ملی جشنواره قرآن و عترت سال ۱۴۰۳ در رشته معارف صحیفه سجادیه

  • رتبه اول مرحله دانشگاهی جشنواره قرآن و عترت سال ۱۴۰۴ در رشته تفسیر قرآن

  • رتبه اول مرحله استانی سی‌وهشتمین دوره مسابقات قرآن اوقاف و امور خیریه در رشته معارف نهج‌البلاغه

  • رتبه اول جشنواره خانواده قرآنی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رشته مفاهیم گروه ۵ سال ۱۳۹۵


در حوزه علمی نیز، وی موفق به کسب دستاوردهای چشمگیری شده است، از جمله:



  • رتبه اول کشوری آزمون کارشناسی‌ارشد علوم پزشکی سال ۱۴۰۱ در رشته میکروب‌شناسی پزشکی

  • رتبه اول کشوری در رشته انگل‌شناسی پزشکی

  • رتبه دهم کشوری در رشته قارچ‌شناسی پزشکی

  • پذیرفته‌شدن در آزمون دکترای تخصصی سال ۱۴۰۳ با عنوان استعداد درخشان

  • ارائه مقاله در بیست‌وچهارمین و بیست‌وپنجمین کنگره بین‌المللی میکروب‌شناسی ایران

  • ارائه سخنرانی در هشتمین کنگره بین‌المللی زیست‌پزشکی ایران


توصیه به دانشجویان و نهادهای قرآنی


صفائیان با قدردانی از پشتیبانی والدین خود در تمام مراحل تحصیلی و قرآنی اظهار داشت: پدر و مادرم همواره مشوق من در مسیر علم و قرآن بوده‌اند و موفقیت‌هایم را مرهون حمایت و همراهی آنان می‌دانم.


وی با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری بر تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن افزود: در آینده برنامه دارم در مسیر حفظ قرآن کریم گام بردارم و در این زمینه فعالیت‌های آموزشی و فرهنگی را گسترش دهم.


این نخبه قرآنی همچنین پیشنهاد کرد: به‌منظور افزایش انگیزه و مشارکت دانشجویان، مراحل مسابقات قرآن از چهار مرحله (دانشگاهی، استانی، مقدماتی نهایی و کشوری) به سه مرحله کاهش یابد، چرا که فرآیند فعلی زمان‌بر بوده و می‌تواند موجب کاهش رغبت دانشجویان شود.


وی در پایان خطاب به دانشجویان گفت: توصیه می‌کنم در کنار تحصیل، زمانی را به فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی و به‌ویژه قرآنی اختصاص دهید، زیرا قرآن منشأ آرامش، موفقیت و رشد معنوی است. من باور دارم که حرکت در مسیر قرآن و عترت، رمز اصلی موفقیت من در زندگی و تحصیل بوده است.


195.jpg - 120.15 kb


 


 

  • گروه خبری : دانشجو
  • کد خبری : 160450
کلیدواژه
مدیر سیستم
مؤلف

مدیر سیستم