• 1404/09/12
  • - تعداد بازدید: 4
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تیم دارت بانوان دانشگاه علوم پزشکی مشهد نایب‌قهرمان چهارمین المپیاد ورزشی وزارت بهداشت شد

تیم دارت بانوان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در چهارمین المپیاد ورزشی بانوان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با درخشش در رقابت‌های ملی موفق شد عنوان نایب‌قهرمانی تیمی این دوره از مسابقات را کسب کند.


دبیر کمیته دارت و بازی‌های فکری دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گفتگو با وب دا گفت:این رقابت‌ها به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در شهر ساری و با حضور تیم‌های ورزشی از سراسر کشور طی سه روز برگزار شد. تیم دارت بانوان دانشگاه در رقابت با بیش از ۴۸ تیم و ۲۸۸ ورزشکار توانست پس از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به مقام دوم تیمی دست یابد.


علیشاهی افزود: در این دوره از مسابقات، تیم بانوان دانشگاه با ترکیب خانم‌ها مرضیه پاکیزه، مریم صدوقی، رقیه زحمتی و نرگس نظرنژاد و با مربیگری خانم باران سلطانیان و سرپرستی خانم رقیه مروی حضور داشت و عملکرد بسیار درخشانی از خود به‌جا گذاشت.


علیشاهی با اشاره به رشد و علاقه‌مندی کارکنان دانشگاه به رشته دارت گفت:ورزش دارت به عنوان رشته‌ای مفرح، کم‌هزینه و پرطرفدار، جایگاهی ویژه در مسابقات استانی و دانشگاهی دارد. توسعه این رشته در دانشگاه علوم پزشکی مشهد با حمایت مدیریت پشتیبانی و تربیت‌بدنی کارکنان و همراهی اعضای کمیته دارت، در هر دو بخش آقایان و بانوان با جدیت دنبال می‌شود.


وی ادامه داد:همکاران علاقه‌مند می‌توانند در تمرینات تیم دارت آقایان که روزهای یکشنبه و چهارشنبه در سالن دارت دانشگاه برگزار می‌شود حضور یابند. زمان جدید تمرینات ویژه بانوان نیز به‌زودی از طریق کانال‌های رسمی فضای مجازی و سایت امور ورزشی مدیریت پشتیبانی دانشگاه اعلام خواهد شد.


458.jpg - 96.10 kb


459.jpg - 99.69 kb

  • گروه خبری : کارکنان
  • کد خبری : 187881
کلیدواژه
مدیر سیستم
مؤلف

مدیر سیستم